Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Vom aduce trei jucători și vom mai renunța la unul”

Paul Olar

Paul Olar
30.11.2014

Cu un singur rezultat pozitiv, Timba Timișoara reprezintă o grupare modestă a sezonului competițional 2014/2015. Ultimul eșec al bănățenilor a venit vineri, în compania lui U Banca Transilvania, scor 82-62.

Chiar dacă ecartul înregistrat pare considerabil, Bogdan Murărescu vede partea pozitivă a lucrurilor. Tehnicianul afirmă că elevii săi au prestat remarcabil și speră într-o redresare.

„Nu mi s-a părut o înfrângere foarte drastică deși, în final, diferența era de 20 de puncte. Nu a fost o defilare a celor de la Cluj. Eu cred că am muncit ceva, ne-am manifestat bine, având în vedere situația în care ne aflăm acum. Vom vedea cum ne manifestăm când vom fi în efectiv complet. Ne lipsesc doi jucători străini, care sunt aproape jumătate dintr-o echipă.”

Mai mult, tehnicianul anunță noi schimbări în efectivul “urșilor”, lămurind, totodată, situația lui Michael Perrini.

„Am fost afectați de schimbările de jucători. Pe oricine afectează aceste schimbări, însă nu au fost controlate de către noi. Pur și simplu au avut loc. Vreau să clarific chestia aceasta, pentru că se merge prea departe. Noi am transferat opt jucători străini, restul sunt povești. Deci baschetbaliștii care apar prin presă uneori, nu au legătură cu noi. Am avut opt jucători străini pe care ni i-am asumat. Mă refer și la Mladjen Sljivancanin, care a semnat un contract cu noi, dar l-am rupt din cauza unei accidentări. A venit, m-a rugat să se întoarcă și i-am dat șansa. Mai mult, el și-a plătit singur taxa de transfer către Federație, a acceptat condițiile noastre și am avut posibilitatea să rupem contractul când vrem noi. Cum să nu semnezi un jucător cu 35 de meciuri în Euroligă, care acceptă să joace pe niște bani irelevanți? Tot apare că noi schimbăm jucătorii. Am adus acum un fundaș care nu s-a antrenat niciodată și a luat-o razna. Omul a venit, a semnat un contract, a apărat luni, a început să urle și a fugit. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat. A fost verificat, numai lucruri bune despre el, iar după două zile a urlat și a plecat acasă. Nu am plătit taxă pentru el. Noi am avut opt jucători. Marcus Neal și ceilalți nu au avut treabă cu noi. Acum vom mai aduce trei jucători și vom mai renunța la unul. Este treaba noastră, ca să ne înțelegem.”

Referitor la Jozo Brkic, tehnicianul a spus următoarele:

„El nu a plecat din cauză că nu și-a primit banii și povești de genul acesta. Deci, el a plecat pentru că a primit o ofertă mai bună. Eu nu l-am ținut cu forța, deoarece nici nu am fost mulțumit de el. Lua o grămadă de bani și nu presta pentru banii care îi lua. Atunci chiar am fost fericit și mi-am făcut cruce că s-a despărțit de noi. De acum înainte, o să ne mobilizăm și o să ajungem la nivelul la care ne dorim.”

*Foto: Facebook BC Timba

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Pierce :

    Penibil
    Poate nu jucatorii sunt problema. In fiecare an 9-10 jucatori straini, acelasi rezultat.

    cu 9 ani în urmă (30.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!