Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu, mulțumit după succesul cu Universitatea Cluj

Marius Petri

Marius Petri
25.10.2014

BC Timba a înregistrat astăzi primul meci câștigat în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce dominat copios partida cu Universitatea Cluj, încheiată la o diferență foarte mare, la scorul de 94-54. Bănățenii au prestat un joc foarte bun, beneficiind și de aportul nou-venitului Larry Hall, care a marcat 14 puncte.

La finalul meciului, tehnicianul galben-negrilor, Bogdan Murărescu, a analizat partida, declarându-se mulțumit după prima victorie din acest sezon:

„Am jucat foarte bine astăzi, jocul nostru s-a schimbat într-o proporție destul de mare. Mingea a circulat mult mai bine și asta s-a văzut prin faptul că am avut multe aruncări deschise. De asemenea, am avut și o apărare mult mai bună, iar lucrul ăsta mă bucură. S-a simțit și intrarea lui Hall, aduce o luciditate mai mare în jocul nostru. Sper să continuăm pe drumul pe care am început acum pentru că e foarte frumos să câștigi.

E un factor important faptul că am reușit să câștigăm în campionat, chiar dacă am învins o echipă pe care am eliminat-o și din Cupa României. E clar că moralul va crește acum, având în vedere faptul că am câștigat într-o manieră categorică și sper ca de acum încolo să jucăm din ce în ce mai bine.”

În ceea ce-l privește pe Nemanja Petrovic, care a asistat la meci din tribună, antrenorul Timbei a afirmat că nu-l mai vede ca o soluție pentru echipa sa, vorbind și despre faptul că așteaptă sosirea unui jucător nou în zilele următoare:

„Nu știu exact care este situația lui Petrovic. Pot să vă spun sigur că nu se mai antrenează cu noi și din punctul meu de vedere nu mai este în echipă, din moment ce nu se mai pregătește. Așteptăm să vedem ce se mai întâmplă zilele următoare, suntem în discuții destul de avansate cu un jucător, sper să reușim îl aducem la echipă.”

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!