Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu nu a încheiat pe bancă meciul cu CSM-U Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.11.2014

Meciul dintre Timba Timișoara și CSM-U Oradea, încheiat cu socrul 78-86, nu a fost unul lipsit de evenimente mai puțin obișnuite. Spre finalul partidei, Bogdan Murărescu, antrenorul „urșilor” din Banat a reacționat vehement la adresa arbitrajului, motiv pentru care a primit două faulturi tehnice și a fost descalificat cu mai puțin de 2 minute rămase de de joc.

Bogdan Murărescu a vorbit la finalul partidei extrem de dur despre maniera de arbitraj și consideră că echipa sa este una neîndreptățită în Liga Națională de Baschet Masculin:

„Avem și noi limitele noastre, în fiecare meci jucăm în deplasare. Meci de meci se întâmplă același lucru, nu știu ce să facem să jucăm și noi de la egal la egal, pentru că 5 contra 7, 8 nu avem forța. Meci de meci avem 30 de faulturi cu U Cluj, cu oricine jucăm, nu contează. De parcă noi suntem cei mai slab pregătiți fizic din Liga Națională și facem o sută de faulturi pe meci și întâlnim niște echipe extraterestre. E vorba de toată maniera, nu despre un fault într-o parte sau altceva. Fluier un fault aici la -10 pe care nu l-ai fluierat tot meciul, ce? M-am născut alaltăieri? Fă-o până la capăt dacă tot ești puternic!

Ce să spun, am jucat foarte bine. Am dominat jocul atât cât am putut și am putut până spre final. Ce să le spun la jucători, lucrăm toată săptămâna bine și întâlnim tot felul de obstacole care nu țin de noi. Măi băieți puneți mâna pe lopeți, ce să le spun. Nu se poate! Îi felicit pe jucătorii mei, merită respect, nu am jucat fără greșeală, dar în general am făcut tot ce ne-am propus cu mici scăpări. Nu credeam că pierdem, chiar nu cred că suntem mai slabi ca prietenii noștri de la Oradea. Ei joacă în EuroChallenge, sunt vicecampioni, sunt puternici. Asta este, vom vedea, poate trebuie să facem ceva să ne arbitreze cineva corect. Poate ne-au arbitrat corect și n-am înțeles noi. Dar nu cred că m-am înșelat. Nici nu știu ce să le spun la jucători... Azi nu ați jucat bine pentru că ce? Nici nu le spun nimic, îi chem la antrenament. Noi trebuie să muncim să ne vedem de treburile noastre. Probabil trebuie să ne betonăm și în alte părți nu numai la baschet” a declarat Bogdan Murărescu conform sport9.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!