Stiri

Bogdan Nicolescu, surpriza plăcută a Oradei din meciul cu Pinar Karsiyaka

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.10.2016

CSM CSU Oradea a suferit un eșec pe teren propriu la debutul în grupele Basketball Champions League. Campioana României a pierdut pe teren propriu confruntarea cu Pinar Karsiyaka cu scorul de 69-56. La această partidă, Cristian Achim nu l-a putut folosi Martin Zeno, care în continuare este accidentat la coaste, iar pentru tehnicianul orădenilor a mai primit o lovitură când Sean Barnette a suferit o accidentare similară chiar în debutul meciului cu Pinar. De acest lucru a profitat Bogdan Nicolescu, tânărul internațional român, care a primit astfel mai multe minute pe parchet decât de obicei și nu a dezamăgit.

Bogdan Nicolescu a fost utilizat în meciul cu Pinar Karsiyaka timp de 15 minute și jumătate, iar în acest interval de timp a strâns 10 puncte și 3 recuperări. Extrema Oradei a înscris 2 coșuri din 3 încercări de la 2 puncte, 1 din 1 de la 3 puncte și 3 din 4 de la linia de libere. Cu cele menționate mai sus și fără minge pierdută, Nicolescu a acumulat un indice al eficienței de 11 unități, iar echipa sa s-a aflat la -2 în spatele adversarului atâta timp cât acesta a fost prezent pe parchet.

Sean Denison cu 17 puncte și Titus Nicoară cu 13 puncte au fost liderii Oradei la puncte marcate în meciul cu turcii.

Pentru Bogdan Nicolescu aceasta a fost cea mai bun performanță a sezonului 2016/2017, indiferent că vorbim despre meciurile din Liga Națională de Masculin sau cele din Basketball Champions League.

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!