Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Podar a devenit arbitru internațional

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.03.2013

FR Baschet a anunțat faptul că arbitrul clujean Bogdan Podar a trecut cu brio peste examenul FIBA-Europe Clinic for FIBA International Referees Candidates, ce a avut loc la Sakarya (Turcia), în perioada 1-9 februarie. Comisia de Examinare a FIBA a anunțat că Podar a devenit arbitru internațional (FIBA) în urma acestui clinic.

În sezonul competițional 2012/13, Podar (născut la 16 mai 1979) a fluierat 31 de meciuri în Liga Națională masculin, unul în Liga Națională feminin, 5 în Cupa României masculin, respectiv 3 în Cupa României feminin.

În acest moment România are 11 arbitri internaționali. Lista actualizată este următoarea: Marius Ciulin, Fabiana Nițu, Doru Vinași, Alexandru Olaru, Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban, Alin Faur, Ciprian Stoica, Laszlo Bukuresti, Andrada Csender și Bogdan Podar.

Lista actualizată a arbitrilor și comisarilor de baschet din România poate fi consultată AICI

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!