Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „A fost un meci foarte greu. Noi ni l-am făcut mai greu decât ar fi fost”

Dan Oancia

Dan Oancia
10.02.2015

BC Timișoara a avut parte de o dispută dificilă în etapa trecută împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. După un final cu emoții, bănățenii s-au impus cu 87-81, urcând astfel pe poziția a treia în Liga Națională de Baschet Maculin.

Deși a jucat răcit, Bogdan Popescu a fost coșgheterul „leilor” contra Mediașului, reușind 29 de puncte. A fost un meci foarte greu. Noi ni l-am făcut mai greu decât ar fi fost. Mediașul vine întotdeauna să joace, nu se lasă. Cel mai bun exemplu e la Steaua, unde a și bătut. Au venit aici și au arătat ce pot. Dacă nu eram atenți puteam să și pierdem acest meci”, a declarat Popescu, potrivit sport9.ro

Poate diferența de calitate a jucătorilor a contat, pe final s-a văzut că poate avem cel mai bun conducător din țară. Când e greu pentru noi el ia mingea și ne aduce victoria. Nu contează pentru mine (n.r. că a fost coșgheter), eu m-am bucurat cel mai tare când am dat zero puncte și am bătut Tg. Jiu aici și a fost o atmosferă extraordinară. Pentru mine contează victoria, locul echipei, acum ne batem pentru podium. Sunt fericit acum, dar am o vârstă, realizările personale nu mă mai interesează, ci să câștige echipa iar dacă eu îmi fac treaba cu atât mai bine”, a conchis Bogdan Popescu.

BC Timișoara va juca în etapa viitoare pe terenul lui SCM U Craiova.   

Foto: Adrian Pîclișan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!