Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „Jucăm cu locul doi pe masă”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
08.03.2017

 

Sibienii merg la București cu gândul la victorie, conștienți că un rezultat pozitiv contra celor de la Steaua i-ar menține pe locul doi în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Bogdan Popescu spune că el și coechipierii lui își doresc revanșa în partida de diseară, având în vedere că au pierdut ambele meciuri disputate în actuala ediție de campionat cu Steaua.

„Steaua este o echipă foarte puternică. Ne-au bătut de două ori și ne dorim foarte mult revanșa. Jucăm cu locul doi pe masă și suntem conștienți că dacă vom învinge putem lua ca opțiune serioasă clasarea în primele patru echipe ale campionatului. Sunt sigur că modificările de la ei nu au cum să dea roade atât de devreme și cred că, până la urmă, acesta ar putea fi un avantaj, mai mic sau mai mare, pentru noi, dar nu are foarte mare importanță. Noi trebuie să jucăm bine și să ne facem treaba. Sunt sigur că ei vor arăta ca o echipă puternică și bine pusă la punct, dar noi mergem acolo să câștigăm. Ne dorim locul al doilea, ne dorim să fim sus și să ținem pasul cu echipele din fruntea clasamentului, pentru ca la începutul play-off-ului să fim cât mai sus”, a spus Bogdan Popescu.

Partida dintre Steaua CSM EximBank și BC CSU Sibiu demarează la ora 19:45, în direct pe Digi Sport 3. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!