Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: ”Le vom arăta fanilor că echipa va lupta în fiecare meci pînă la capăt”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
28.07.2014

Bogdan Popescu a fost ales de către antrenorul Dragan Petricevic să facă parte din noua formulă a celor de la BC Timișoara începând din această toamnă. Includerea sa în lotul bănățenilor este de fapt o revenire, Popescu evoluând în maieul alb-violet și în sezoanele 2011/12 și 2012/13. 

Puternicul jucător de poziția 4-5 a acceptat să acorde un interviu în exclusivitate pentru cititorii totalbaschet.ro despre motivele pentru care a acceptat să revină la echipa de pe Bega, despre așteptările sale și relația cu căpitanul Zlatko Jovanovic. Nu în ultimul rând a transmis și un mesaj pentru fanii BC Tiimișoara.

 

Ce te-a atras la Timișoara și ce te-a convins să te întorci?

Timișoara are în inima mea un loc aparte. Oricând m-ar dori aș veni cu drag. Am tot respectul pentru conducerea echipei, respect conducera tehnică, respect fanii și orașul. După părerea mea acest club este unul dintre cele mai profesioniste cluburi din România. Nu trebuia să mă convingă nimeni și nimic. Timișoara m-a chemat iar eu am acceptat imediat. 

Care sunt așteptările de la sezonul viitor?

Așteptările pentru sezonul viitor sunt, după părerea mea, să aducem acest club unde îi este locul. Adică printre echipele fruntașe ale clasamentului. Va fi un sezon extrem de greu, dar Timișoara trebuie și va fi sus.

Care crezi că vor fi punctele forte ale echipei?

Cred că avem jucători foarte valoroși și un antrenor experimentat. Dacă vom reuși să jucăm unul pentru altul și să dăm totul pe teren atunci cred că o să avem un sezon plin de succese. Sunt sigur că atuurile noastre vor fi lupta și unitatea. 

Care este relația ta cu Zlatko, el fiind continuatorul echipei din care ai făcut și tu parte acum 2 sezoane?

Zlatko nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un jucător extraordinar care și-a arătat valorarea de când a venit în campionatul nostru. Îl respect ca jucător, dar mai ales ca om. Am jucat împreună 2 ani și mi-am dat seama imediat că este un învingător. El a fost motorul Timișoarei în ultimii 3 ani. El a fost și va fi liderul nostru.

Ce mesaj ai pentru fanii dezamăgiți de evoluția echipei din sezonul trecut

Știu că fanii timișoreni sunt dornici de rezultate, ca și noi dealtfel. Fanii Timișoarei au fost și sunt cunoscători de baschet și mulți dintre ei se identifică cu echipa. Eu sper ca ei să uite sezonul trecut care a fost cum a fost și să vină la sală să ne încurajeze cum o fac mereu. Îi aștept și le vom arăta că echipa asta va lupta în fiecare meci pînă la capăt. Hai Timișoara! 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Bine ai revenit!
    Ma bucur ca te-ai intors la echipa. Cei care nu-ti apreciaza caracterul, spiritul de lupta si atasamentul n-au decat sa nu vina la sala sa incurajeze echipa! Prevad ca dupa ce te vei retrage ramai in Timisoara ca antrenor la copii/juniori, una dintre echipele Under etc. Mi-as dori un maieu cu nr tau pt baiatul meu de la CSS Timisoara.

    cu 9 ani în urmă (28.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!