Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „Mergem la Mureș să câștigăm cel puțin un meci”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
20.04.2017

Bogdan Popescu, unul dintre cei mai experimentați baschetbaliști ai lui CSU Sibiu, a vorbit pentru Total Baschet despre cele două partide pe care formația sibiană le dispută în compania celor de la BC Mureș azi, respectiv sâmbătă. 

Sportivul român spune că CSU Sibiu merge la Mureș hotărâtă să câștige cel puțin unul din cele două meciuri.

Ați început play-off-ul bine, dar a urmat o înfrângere la o diferență mare de scor cu BC Mureș. Cum explici această cădere a echipei?

Nu cred că există vreun motiv pentru care am jucat atât de prost. Într-adevăr, am făcut cel mai slab meci pe teren propriu din acest sezon și, din păcate, a venit într-un moment extrem de nepotrivit, dar nu trebuie sa facem o tragedie. Mergem la Mureș să câștigăm cel puțin un meci.

Urmează meciul 3, la Tg. Mureș, pe care va trebui să-l câștigați ca să nu aveți emoții sâmbătă. Cum ați pregătit această partidă?

Am pregătit bine partidele care le vom disputa la Mureș și sper ca vom  ieși câștigători măcar în una dintre cele două confruntări. Emoții cu siguranța vor fi, dar din momentul în care vom păsi pe parchet, acestea vor conta mai puțin.

Care este moralul tău și al colegilor înaintea partidei de joi?

Avem un moral destul de bun. Sigur ca ne doare înfrângerea de pe teren propriu și mai ales jocul, care a lăsat mult de dorit, dar suntem conștienți că nu se va mai întâmpla. În plus, suntem foarte motivați să ne recuperăm avantajul terenului propriu și să trecem în runda următoare.

Meciul 3 dintre BC CSU Sibiu și BC Mureș Tg. Mureș se joacă astăzi, de la ora 17:30 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 3. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!