Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu, cel mai bun jucător al Sibiului în meciul 3 cu Steaua

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
09.05.2017

CSU Sibiu a pierdut la o singură posesie meciul 3 al semifinalei cu Steaua CSM EximBank, scor 81-79, iar jucătorii lui Dan Fleșeriu se vor bate din nou miercuri, de la ora 18:30, cu roș-albaștrii, pentru a duce decisivul la Sibiu. 

Înfrângerea cu Steaua a venit chiar dacă CSU Sibiu a avut pe teren cel mai bun marcator al partidei. Bogdan Popescu a avut o seară extraordinară, fiind principalul marcator al echipei sale, cu 25 de puncte. 

Experimentatul jucător al lui CSU Sibiu a oferit o prestație extrem de bună, luni seara, la București. Bogdan Popescu a intrat titular și, în cele 31:16 minute petrecute pe teren, a totalizat 25 de puncte, în urma a 2/4 aruncări de 3 puncte, 7/12 de la 2 puncte și procentaj de 100% de la libere: 5/5. Popescu și-a mai trecut în cont 5 recuperări, 3 assist-uri și un capac, pentru un indice al eficienței de 25 de unități. 

Bogdan Popescu are medii de 12.6 puncte, 4.6 recuperări și 1.1 pase decisive în actuala ediție de campionat. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Popescu
    Recunousc ca am fost unul dintre cei care au strambat din nas la venirea lui la Sibiu. Dar prin tot ceea ce a aratat pe teren sezonul asta, mi-a aratat ca de multe ori suntem superficiali. Stiu ca sunt foarte multi care in continuare nu-l suporta, un singur lucru vreau doar sa subliniez: aratati-mi un baschetbalist de 39 ani care sa presteze la nivelul lui Bogdan de anul asta in campionatul Romaniei.

    cu 6 ani în urmă (09.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!