Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu, noul jucător al lui CSU Atlassib Sibiu

Paul Olar

Paul Olar
18.06.2016

CSU Atlassib Sibiu a anunțat, în această dimineață, prima achiziție a verii. Este vorba de Bogdan Popescu, unul dintre cei mai experimentați baschetbaliști autohtoni.

În vârstă de 35 de ani, Popescu sosește de la SCM U Craiova. El a bifat, în stagiunea precedentă, 34 de partide la nivel de Ligă Națională, remarcându-se cu medii de 8.4 puncte, 3.9 recuperări și 0.7 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 9.8.

Totodată, Bogdan a contabilizat 4 prezențe în Cupa României. De notat faptul că el a început sezonul la BC Timișoara, însă problemele financiare ale bănățenilor l-au determinat să se transfere la SCM U Craiova.

De-a lungul carierei, Popescu a mai evoluat la formații precum CS Energia Târgu Jiu, Steaua CSM EximBank, Rapid București, precum și în Germania, la EWE Baskets Oldenburg.

*Foto - sportpictures.eu

16 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    csu
    Bun venit.

    cu 7 ani în urmă (18.06.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Ha,ha,ha
    Si uite-asa isi gasi repejor Bogdanel un nou cuib:))))Ii doresc bafta lui Fleseriu!

    cu 7 ani în urmă (18.06.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Sper sa fie un transfer bun. Bine ai venit la Sibiu, Bogdan!!!

    cu 7 ani în urmă (18.06.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Mda
    Nu imi place deloc mutarea asta. Popescu nu e un jucator pe placul meu, nici dpdv sportiv nici dpdv al caracterului.

    cu 7 ani în urmă (18.06.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    Nuuu
    Nu este deloc compatibil cu acest club. Nu cred ca este o miscare inspirata, dar pana incepe campionatul se pot schimba multe si poate totusi nu va ramane la noi.

    cu 7 ani în urmă (18.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Lot
    Pe de alta parte pentru o performanta mai buna decat anul trecut aveti nevoie de rotatie care nu poate fi data decat de cativa romani buni.
    Romanii sunt limitati ca si numar la fel si bugetul CSU.
    Mai pe scurt, ai prins ceva roman care-ti aduce plus valoare l-ai luat, nu mai faci nazuri

    cu 7 ani în urmă (19.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Să văd acum ce vor zice sibienii despre caracterul lui Popescu, anu' trecut scoteau flăcări pe nas. Mai rămâne să vină și Burlacu și circul e complet. Pe de altă parte e un baschetbalist bun, opțiunea românului din teren s-a rezolvat, anul trecut era doar Calotă, ceilalți erau necopți.

    cu 7 ani în urmă (19.06.2016)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      !
      Suntem constienti de asta, de altfel daca intri pe paginile echipei noastre sau cele unde s-a publicat aceasta stire, vezi comentariile suporterilor care sunt impartitie.
      Majoritatea nu prea agreaza acest transfer tocmai din pricina caracterului, insa pe de alta parte noi suntem intr-o situatie dificila in care nu prea putem sa fim nemultumiti pentru ca nu stiu cum o vom scoate la capat cu bugetul anul asta.

      cu 7 ani în urmă (19.06.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      csu
      Da, e o mutare discutabilă, dar cred ca Popescu ne poate ajuta mult sezonul ăsta. Totuși această mutare arată că la nivel de club nu există nici un fel de strategie pe termen lung. Sunt curios de asemenea dacă e o mutare dorită si de Fleseriu, sau doar ne-a Mircea si-arătat mușchii...

      cu 7 ani în urmă (19.06.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    nu
    Nu stiu daca e chiar bine. Va fi un nou Lapuste de acum 3 ani. Tipul e uzat, fara perspectiva, cu un caracter indoielnic, micul Burlacu nu prea se potriveste in peisaj la noi. La Craiova a fost petarda de aceea il si vedem pripasit pe la Sibiu. Nu are ce cauta aici. Oare nu vine si burlacu? Ca si asa nu-i mai angajeaza nimeni acum...

    cu 7 ani în urmă (19.06.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Augustin :

    Sa ajutam cu fapta nu cu vorba!
    Mai tine cineva minte ca am ramas fara 100000 Euro la bugetul echipei de cand s-a retras sponsorul principal Atlasib? Daca ai fi pus in situatia celor ce conduc clubul si ai avea la dispozitie un buget de subtire, oare ce ai face? In loc sa comentati la ce achizitii face conducerea clubului, mai bine ati pune umarul alaturi de conducere sa faceti rost de sponsori ca sa aducem jucatori buni la SIBIU. Si eu visez sa il avem pe Kyndall Dykes in lotul nostru dar avem nevoie de bani, bani care nu ne vin daca doar criticam conducerea clubului. Si nu uitati ca in fruntea clubului avem oameni care stiu mai mult baschet decat noi. Pana una alta zic sa il lasam pe Dan Fleseriu sa isi faca treaba. Iar noi sa speram ca sezonul viitor va fi la fel de bun ca cel ce tocmai s-a incheiat. Bogdanel, bine ai venit la noi!

    cu 7 ani în urmă (19.06.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      JCN
      Daca tu zici ca Buduleci si Floca sunt competenti inseamna ca traiesti intr-o lume paralela. Suporterii au pus destul si pun in continuare masiv umarul la suportul acestei echipe si nu e treava lor sa aduca sponsori la club. Cat despre critici sunt pe deplin meritate atata timp cat cei doi 'experti' nu sunt in stare sa atraga fonduri la echipa. Mai are rost sa vorbim de Vulc jr care mai baga si el ceva mii de euro in buzunar doar ca sta pe banca ?

      cu 7 ani în urmă (20.06.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Augustin
    Zici ca tu Floca si Buduleci sunt asa fini cunoscotori ai acestui fenomen ? Nu au calitati nici de manager si nici nu ii consider ca fac parte din fenomen. Sunt cei mai amatori conducatori din toata liga 1.

    cu 7 ani în urmă (20.06.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    CSU
    Oare noi la ce ne-am asteptat? Sa vina Vlad Moldoveanu la CSU? Mandache? Titus Nicoara? …hai sa fim seriosi, buget nu avem, vai de capul nostru….ma mir ca Dan Fleseriu mai ramane…probabil o face pentru oras si suporteri…Bogdane aici o sa fie lejer, 10-15 minute pe meci, dai 6-8 puncte pe meci si noi nu vom spune nimic, vom fi foarte multumiti pentru ca stim….nu avem buget…ne vom multumi cu locul 6 sau 7 sau 8….dupa care Dan va pleca la o echipa care isi va dori performanta…iar noi vom trai cu amintirea a doi ani in care s-a vrut dar nu s-a putut. Cand aduci la echipa jucatori de 35-36 ani oare ce performanta iti mai doresti. Va juca si Bogdan exact ca Flavius Lapuste.

    cu 7 ani în urmă (20.06.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      ha,ha
      35 era lux,Popescu face 38 cand incepe campionatul:))))

      cu 7 ani în urmă (21.06.2016)
    Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    fun
    Inseamna ca Sibiul are bani pentru salariul lui Pope?

    cu 7 ani în urmă (28.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!