Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu nu mai este jucătorul Timbei

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.11.2017

Colaborarea dintre BC Timba Timișoara și Bogdan Popescu s-a încheiat. Rezilierea contractului s-a făcut pe cale amiabilă. Veterenul era anunțat în iulie ca o piesă de bază în noua echipă care urma să se construiască.

BC Timba Timișoara a avut un început dezamăgitor de campionat, cu patru înfrângeri la rând și o evoluție convingătoare doar în primul duel, cel cu campioana U BT Cluj. Prestația echipei din derby-ul timișorean cu concitadina BC SCM Timișoara l-a făcut pe antrenorul Bogdan Murărescu să răbufneasă. Acesta a spus că există un cancer care roade de mult și că unul din doi va pleca. Tehnicianul anunța schimbări radicale în zilele următoare.

Astăzi a venit anunțul încetării colaborării dintre galben-negri și experimentatul Bogdan Popescu, prin intermediul paginii de facebook.

În acest debut de sezon Popescu a jucat 6 meciuri oficiale pentru Timba. Patru au fost în campionat unde a avut medii de 9,5 puncte, 4,3 recuperări, 1,5 pase decisive și 2,5 mingi pierdute în 25:49 minute. În cupă veteranul a avut medii de 10 puncte, 9,5 recuperări, 2,5 pase decisive și 2,5 mingi pierdute în 34 de minute. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!