Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Stăncuţ: "Mici detalii au făcut ca echipa din Piteşti să nu fie mai sus în clasament"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.04.2014

Stancut

CS Concordia Chiajna va termina sezonul regulat al Ligii Naţionale de Baschet masculin cu o partidă dificilă. Elevii lui Vlastimir Vukadinovic se vor deplasa sâmbătă la Piteşti, pentru duelul cu BCM U.

Într-un interviu acordat cititorilor site-ului nostru, Bogdan Stăncuţ a prefaţat această întâlnire.

Bogdan, cum vezi ultimul meci al sezonului regulat, cu BCM U Piteşti?

Legat de meciul de la Piteşti, avem aceleaşi aşteptări ca de fiecare dată, indiferent de adversar: să limităm numărul de greşeli pe care le facem şi să compensăm eventuala lipsă de experienţă cu o dăruire exemplară. Aceste două aspecte, combinate cu decizii "deştepte" luate rapid, atât în apărare cât şi în atac, pot face ca meciul să fie unul reuşit pentru noi.

Ce părere ai despre echipa piteşteană?

În Piteşti sunt oameni pasionaţi de baschet, s-a investit mult şi aşa s-a format o echipă foarte bună, care îşi merită locul în play-off. În acest sezon au etalat un joc care mie personal mi-a plăcut şi au arătat că au puterea să învingă orice adversar. Doar unele detalii mici au făcut ca echipa să nu fie mai sus în clasament. Cred că vor ieşi cu fruntea sus în urma acestui play-off.

Cum ai rezuma acest sezon pentru Concordia Chiajna?

După un cantonament de vară în care echipa noastră s-a prezentat foarte bine, învingând unele dintre cele mai puternice formaţii din prima ligă din Serbia, speranţele pentru un sezon de succes s-au năruit odată cu plecarea celor patru jucători străini, cei ce formau nucleul de bază al echipei. În continuare, lipsa de experienţă la nivel de primă ligă şi-a spus cuvântul. Din această cauza nu am putut emite pretenţii în marea majoritate a meciurilor. Singurul aspect pozitiv din acest sezon l-a reprezentat oportunitatea celor ce am ramas să progresăm şi să arătăm că şi noi putem fi jucători de bază într-o echipă din Liga Naţională. A fost un an greu, dar am reuşit să devenim foarte uniţi şi, împreună cu cei trei care au plecat în partea a doua a campionatului (Vuletic, Petrovic şi Vasile Ştefan) am creat prietenii atât pe teren cât şi în afara lui. Acest lucuru este un alt plus al acestui prim sezon din istoria clubului în Liga Naţională.

Întâlnirea este programată cu începere de la ora 18:00.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!