Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Stăncuț revine la BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.07.2014

BC Timișoara a mai perfectat un transfer. Bogdan Stăncuț este noul venit la formația condusă de Dragan Petricevic. Acesta vinde după ce în sezonul recent încheiat a evoluat la Concordia Chiajna. Bogdan Stăncuț a mai evoluat la Timișoara timp de un sezon și jumătate începând cu anul 2007 și a prins o finală de Cupa României, pierdută de BC Timișoara în fața lui CSU Asesoft Ploiești.

Bogdan Stăncuț a avut 26 de apariții pentru Concordia Chiajna în sezonul trecut, în care a avut medii pe meci de 9.0 puncte, 3.4 recuperări și 0.8 pase decisive. Bogdan Stăncuț a ajuns la 27 de ani. El măsoară 1.98 metri și evoluează pe poziția 3.

„Sunt bucuros de revenirea la Timișoara, un oraș care m-a cucerit încă din prima zi, în urma cu aproape 7 ani. Pentru domnul Petricevic am un mare respect și vreau să-i demonstrez ca am progresat mult în ultimul timp și că sunt mult mai pregătit acum să-mi ajut echipa decât am fost prima dată când am ajuns aici. Sunt foarte motivat și dornic de victorii, după un an mai puțin reușit din acest punct de vedere”

„Observ că echipa a fost construită după chipul şi asemănarea antrenorului, cu jucători extrem de ambiţios, luptători, dornici de realizări măreţe. Cu Milos (n.r. – Pesic) am mai fost coleg aici, un jucător extraordinar şi un coleg pe măsură. La fel si Bogdan Popescu, a cărui experiență și răutate pozitivă in joc vor conta foarte mult. Știu că Zlaja este un idol aici, “motorul” echipei. Per total, unitatea grupului și dăruirea 150% din partea tuturor pot face din acest sezon unul de succes pentru BC Timişoara.” a declarat Bogdan Stăncuț pentru bctimișoara.ro.

În cariera sa, Bogdan Stăncuț, a mai evoluat la Steaua, CSM București, Farul Constanța și Concordia Chiajna. Transferul lui Bogdan Stăncuț este cel de al 8-lea realizat de BC Timișoara în această vară. Formația bănățeană a fost cea mai activă echipă din LNBM pe piața transferurilor până acum.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!