Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bojovic, Seals, Hurd şi Lee, decisivi în victoria lui CSU Atlassib Sibiu cu BCM U Piteşti

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
20.12.2014

CSU Atlassib Sibiu a trecut, aseară, pe teren propriu, de BCM U Piteşti, scor 83-76, la capătul unui meci electrizant , în care echipa de pe malul Cibinului a avut mult de suferit pe final de partidă, deşi scorul pauzei nu indica acest lucru: 48-29. Trupa antrenată de Miodrag Perisic a făcut un joc de echipă extrem de consistent pe faza defensivă, astfel că mai mulţi jucători au pus umărul decisiv la succesul sibienilor:

Milos Bojovic - 22 de puncte (8/15 de 2 puncte, 0/4 de dincolo de semicerc, 6/9 de la libere), 4 recuperări, 3 pase decisive şi 16 unităţi la indicele de eficienţă.

LeVar Seals - 16 puncte (3/4 de 2 puncte, 2/7 de 3 puncte, 4/6 de la libere), 4 recuperări, 1 pasă decisivă şi la eficienţă 13 unităţi.

Leroy Hurd - 20 de puncte (6/10 de 2 puncte, 1/4 de 3 puncte, 5/6 de la libere), 4 recuperări şi 2 pase decisive, totul pentru un indice al eficienţei de 17 unităţi.

Christopher Lee - 11 puncte (4/9 de 2 puncte, 0/1 de 3 puncte, 3/5 de la libere), 14 recupări, 2 pase decisive şi 19 unităţi la eficienţă.

În urma victoriei, CSU Atlassib Sibiu rămâne singura echipă neînvinsă pe teren propriu, în actuala stagiune de LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!