Stiri

Boston Celtics, revenire fabuloasă de la -6 cu 24 de secunde rămase (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
21.03.2018

boston celtics victorie oklahoma city thunder

Oklahoma City Thunder avea nevoie mare de victorie pentru a se apropia de locul 3 în playoff, ocupat în acest moment de Portland Trailblazers. Adversar celor de la Thunder era o echipă care pare să își cunoască deja locul în Conferința de Est. Boston Celtics nu poate să urce pe primul loc în Est, dar nici să coboare pe locul 3.

De asemenea, Brad Stevens nu se putea baza pe Kyrie Irving, Jaylen Brown, Marcus Smart și nici Gordon Hayward, superstarul accidentat în primul meci al sezonului. Așadar, Russell Westbrook, alături de Paul George, Carmelo Anthony și Steven Adams sperau să aibă o misiune ușoară.

Oaspeții au început în formă, câștigând primul sfert cu 26-18. Cu toate acestea, gazdele au revenit pe tabela prin jocul excelent al băncii, conduse de Shane Larkin. Oklahoma a terminat totuși prima repriză cu un run de 12-4 și au intrat în avantaj, scor 48-45. Sfertul al treilea a început cu Celtics la conducere, dar Westbrook și Corey Brewer au adus un avantaj de 9 puncte, scor 73-64. Cu toate acestea, gazdele au încheiat repriza cu un run de 9-0, încheiat printr-o aruncare norocoasă la buzzer a lui Larkin.

Sfertul patru a fost unul foarte defensiv în mare măsură. Finalul meciului părea însă să aducă victoria OKC. Carmelo Anthony de două ori, Paul George și Corey Brewer au reușit să ducă oaspeții în avantaj cu aruncări precise de la 3 puncte iar cu 24,7 secunde scorul arăta 98-92 pentru Thunder. Tatum a reușit un lay up și a dus scorul la 98-94. Russell Westbrook a ajuns la libere, a marcat 1/2 iar la celălalt coș Terry Rozier i-a înscris un coș de 3 în față, scor 99-97. Carmelo Anthony, baschetbalist de 81,2% în carieră de la libere, a ratat ambele aruncări și a permis Boston să rămână în viață. Marcus Morris a răspuns impreciziei lui Thunder și după ratarea lui Westbrook la ultimul atac a adus o victorie nesperată și extrem de spectaculoasă celor de la Celtics, scor 100-99.

Rezumatul întregului meci:

Jayson Tatum a adunat 23 de puncte și 11 recuperări iar Marcus Morris a strâns 21 de puncte pentru gazde, în timp ce Westbrook a avut 24 de puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive iar Paul George 24 de puncte cu 13 recuperări.

După acest meci Boston ajunge la 48-23 și rămâne pe locul 2 în Est, în timp ce Oklahoma rupe o serie de 6 victorii consecutive și se zbate încă în nisipurile mișcătoare din Vest, cu 43-30.

 *foto: nbcsports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate