Stiri

Brad Stevens, numit antrenorul lunii în Conferința de Est

Paul Olar

Paul Olar
17.04.2015

Performanțele izbutite de Boston Celtics în această primăvară nu au trecut neobservate. Gruparea din New England a ajuns din nou în Play-Off, iar specialiștii de peste ocean au acordat o distincție lui Brad Stevens.

Tehnicianul a fost desemnat  „Antrenorul Lunii Aprilie” în Conferința de Est, după ce formația sa a bifat un record de șapte victorii și un singur eșec. Printre victimele verzilor se numără Milwaukee Bucks, Toronto Raptors sau chiar Cleveland Cavaliers. Totodată, Celtics a încheiat sezonul regulat pe poziția a șaptea.

În schimb, Conferința de Vest îl are drept „Antrenor al Lunii” pe Doc Rivers. Acesta a condus-o pe Los Angeles Clippers spre un bilanț de șapte succese din tot atâtea posibile. Trupa californiană a trecut în drumul ei de două formații din Play-Off, și anume Memphis Grizzlies, respectiv Portland Trail Blazers. Clippers s-a clasat pe locul trei la finele stagiunii regulate.

Alți candidați la titlul de „Antrenorul Lunii” au fost Lionel Hollins (Brooklyn Nets), David Blatt (Cleveland Cavaliers), Steve Kerr (Golden State Warriors).

*Foto: celtics.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!