Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon McLean, noul jucător al celor de la Athletic Constanța

Eduard Popa

Eduard Popa
09.12.2018

brandon mclean

BC Athletic Constanța a pierdut duelul cu CSO Voluntari, scor 69-76, în grupa B valorică a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cu această ocazie, la dobrogeni a debutat noul jucător al formației, Brandon McLean.

McLean joacă pe poziția 5 și se află la primul sezon peste ocean, după trei ani petrecuți la Huntingdon College, din liga a treia universitară de peste ocean. În 74 de partide, el a strâns o medie de 10,7 puncte și 7,2 recuperări, cu 48,6% procentaj din acțiune.

Debutul noului sezon l-a găsit pe McLean în ligile inferioare din Spania, EBA League, unde a jucat patru partide pentru Huelva, cu medii de 7,3 puncte și 4,3 recuperări.

Acum, el a fost acontat de Athletic Constanța, pentru care a jucat 19:23 minute în meciul cu Voluntari și a strâns 6 puncte și 9 recuperări.

El devine al treilea american al echipei de pe malul mării, după Brandon Lockhart și Deondre Ray.

Brandon este fratele mai mic al lui Jamel McLean, care în prezent evoluează la Lokomotiv Kuban. În stagiunea precedentă el a evoluat la Olympiacos Pireu. În trecut a mai jucat și pe la Alba Berlin sau Olimpia Milano. În total a strâns 93 de partide în Euroligă, cu medii de 9,9 puncte și 4,7 recuperări pe meci.

*foto: huntingdonhawks.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!