Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Randolph: „Când jucăm la potențial maxim probabil suntem cea mai bună echipă din Top 6.”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
01.03.2019

Vineri, 1 martie, SCM Timișoara a obținut cea de-a patra victorie din Top 6, învingând-o la o diferență de 3 puncte pe SCM U Craiova. Gazdele au dominat jocul și au condus la o diferență de peste 15 puncte dar au fost aproape de a pierde pe final. În cele din urmă, echipa bănățeană a câștigat cu 74-71.

Cel mai bun jucător al meciului a fost Brandon Randolph, acesta terminând partida cu 28 de puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive. Cu toate acestea, fundașul lui SCM Timișoara a fost modest la finalul jocului, spunând că ceilalți coechipieri merită felicitați.

A fost multă pregătire. Am avut câteva săptămâni de pauză în care am reușit să mă antrenez mai dur și să îmi intru în formă. Coechipierii mei m-au motivat și atunci când acest lucru se întâmplă ai meciuri de genul acesta. De aceea, colegii mei au tot meritul pentru acest joc. Știam că ei vor încerca să ne oprească cel mai bun jucător, deci ceilalți am fost nevoiți să ne ridicăm nivelul jocului. Eu am preluat inițiativa și am fost agresiv și rezultatul îl știți.”

Întrebat dacă crede că va fi apărat mult mai agresiv de-acum înainte la fel cum se întâmplă cu Vukosavljevic, Brandon Randolph a răspuns:

Probabil că în continuare mă vor apăra la fel ca până acum. Nu știu cum se vor comporta dar sunt sigur că nu ne vor putea opri pe amândoi și nu ne pot opri echipa când toți ne facem jocul. Când jucăm la potențial maxim, probabil suntem cea mai bună echipă din Top 6. Am bătut fiecare echipă cel puțin o dată și când ne folosim toate abilitățile, nimeni nu știe ce se poate întâmpla. Poate în următorul meci vor încerca să mă oprească pe mine și atunci vor ieși la rampă Sherwood, Nikola, Marko sau oricine altcineva. Cu toții putem avea o partidă bună.”

De asemenea, sportivul de 23 de ani crede că SCM Timișoara poate terminat faza secundă între primele patru echipe din LNBM.

Cine știe, da”.(n.r. Brandon Randolph a răspuns în limba română)

În acest moment, SCM Timișoara a ajuns la un bilanț de 6 victorii și 9 înfrângeri și ocupă momentan poziția a 5-a. În următoarea etapă, trupa antrenată de Cristian Bota se va deplasa pe terenul lui BC CSU Sibiu.

*foto: Andreea Vlase/Total Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    jucatorii
    de la TM isi mai primesc sau isi vor mai primi salariile? Ar fi pacat de munca lor sa renunte chiar inainte de playoff sau sa joace fara sa fie platiti ulterior.

    cu 5 ani în urmă (01.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!