Stiri

Brandon Taylor, cel mai bun stelist in dubla cu Kormend: „Am încercat să fac prea multe, am forțat, am fost nerăbdător”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.10.2017

Steaua CSM EximBank București a ratat calificarea în faza grupelor FIBA Europe Cup după o dublă înfrângere cu ungurii de la EGIS Kormend, 75-91 în Ungaria, respectiv 72-73 pe teren propriu. 

Cel mai productiv jucător al Stelei în aceste două confruntări româno-maghiare, americanul Brandon Taylor, s-a declarat nemulțumit de unele decizii luate de el, respectiv de faptul că echipa nu a fost suficient de agresivă. 

„În primele trei sferturi, am făcut prea multe greșeli defensive. Eu însumi am multe să-mi reproșez. Am încercat să fac prea multe, am forțat, am fost nerăbdător. De pe postul meu de conducător de joc, trebuie să le ofer mai multe ocazii colegilor mei să încrie. Pe final, am reușit să mă relaxez și să joc mai bine. Cred că ne-a lipsit și agresivitatea, și asta s-a văzut în sfertul patru, când am fost mai bătăioși. Acum ne vom concentra pe campionat, vom lua fiecare meci în parte, dar trebuie să fim mai răi în joc, dacă vrem să câștigăm”, a sublininat fundașul american la finalul meciului, potrivit paginii de Facebook al celor de la Steaua. 

Aseară, în eșecul de la Târgoviște, 72-73, Taylor a terminat cu 26 de puncte marcate, 5 pase decisive, 1 recuperare, 3 mingi pierdute și un indice la eficiență de 22 de unități, totul în 33 de minute jucate. Din punct de vedere al procentajelor, acesta a terminat cu 60% (3/5) de la 2 puncte, 37.5% (3/8) de la 3 puncte, respectiv 100% (11/11) din dreptul liniei de fault. În meciul tur din Ungaria, Brandon și-a trecut în cont 18 puncte, 7 pase decisive, 3 intercepții, 3 mingi pierdute și 23 la eficiență în 35 de minute petrecute pe parchet. 

Brandon Taylor a fost al 3-lea cel mai bun marcator din preliminariile FIBA Europe Cup cu o medie de 22.0 puncte înscrise pe meci. 

*Foto: Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!