Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Taylor va juca sezonul viitor în liga a doua din Italia

Eduard Popa

Eduard Popa
14.08.2018

brandon taylor a plecat steaua

Conducătorul de joc Brandon Taylor, care a jucat finala LNBM alături de CSM Steaua în sezonul precedent, a semnat cu Bergamo, echipă din Serie A2, Italia.

Brandon Taylor a jucat în 36 de partide în sezonul precedent, cu medii de 13,9 puncte, 5,9 pase decisive, 3,9 recuperări și 1,5 intecepții, cu 2,9 turnovers și un indice al eficienței de +17, în aproape 29 de minute. El a avut procentaje de 54% de la 2 puncte, 40% de la 3 puncte și 86% de la libere.

Un jucător cu un apetit ofensiv exceptional, Taylor s-a văzut însă de multe ori pe banca de rezerve sau în afara lotului din cauza unor accidentări dar și a unei prestații defensive mai modeste, cauzate în principal din cauza taliei, Taylor având numai 1m78.

Taylor devine al 5-lea jucător din lotul lui CSM Steaua EximBank București care se desparte oficial de echipă după finala LNBM 2018. Ceilalți patru sunt Luka Lapornik, Dragoș Diculescu, Jason Boone și Randal Falker.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla la Steaua în această perioadă. Sursele noastru spun că noua conducere a clubului, care i-a înlocuit pe Virgil Stănescu și Ionuț Geogescu, va se confruntă cu probleme în relația cu CSM București. Motiv pentru care lucrurile sunt neclare în acest moment la echipa de baschet, care are mari șanse să debuteze în noul sezon cu numele de „CSA Steaua”.

Ce știm deocamdată este că antrenorul Jukka Toijala și jucătorii Dragan Zekovic și Marius Runkauskas au contracte și pe sezonul următor, în timp ce Andrei Mandache este aproape sigur acontat de steliști.

Totodată, sursele noastre mai spun și că Radu Vîrnă ar fi semnat cu formația roș-albastră.

*foto: facebook Steaua Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    Mai urmează cel puțin unul.....

    cu 5 ani în urmă (14.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!