Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brankica Hadzovic: „A fost un șoc bun. Atitudinea a fost diferită, apărarea a fost diferită și concentrarea”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
09.02.2019

FCC ICIM Arad a întrerupt seria de 6 înfrângeri în faza a doua a campionatului după ce s-a impus cu 70-52 la Târgoviște. Brankica Hadzovic a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 22 de puncte. Căpitanul arădencelor crede că schimbările din ultima vreme au făcut echipa mai puternică.  

Miljan Medvedj, fostul antrenor al galben-albastrelor, și-a dat demisia săptămâna trecută, sperând să creeze un șoc pozitiv la echipă. FCC ICIM Arad a obținut prima victorie în Grupa Roșie la debutul noului antrenor, Bogdan Bulj. La acest meci a debutat și Chelsey Lee, ultima sosită la formația de pe locul 5.

„Toate lucrurile care s-au întâmplat în echipa noastră în ultimele săptămâni, multe probleme, schimbări, meciuri pe care le-am pierdut, accidentări, ne fac mai puternice. Trebuia să începem de undeva și meciul cu Târgoviște este un nou început pentru această echipă. În mintea noastră a fost doar să facem tot posibilul și să câștigăm. Acesta este modul în care începem un meci, pline de energie și am menținut-o până la final. Nu am renunțat și așa trebuie să jucăm de acum încolo. Felicitări echipei mele.

Echipa a primit un șoc prin schimbarea antrenorului și a unor jucătoare. Șocul putea fi rău sau bun, iar în situația noastră a fost unul bun. Atitudinea a fost diferită, apărarea a fost diferită și concentrarea. Cu toate acestea am obținut o victorie importantă pentru noi în acest moment”, ne-a declarat Brankica Hadzovic.

Sârboaica a fost coșghetera partidei cu 22 de puncte în 37:10 minute. Aceasta a încheiat meciul cu 7/12 la șuturile din semicerc (58%), 2/8 de la distanță (25%) și 2/4 de la linia de fault (50%). A mai avut 7 recuperări (3 ofensive/4 defensive), 8 pase decisive, 5 faulturi scoase și 2 mingi pierdute, pentru +22 eficiență. Cu căpitanul în teren, FCC ICIM a avut un plus de 20 de puncte pe tabelă.

Hadzovic este la al 4-lea sezon consecutiv în Liga Națională și are cele mai bune cifre de până acum. În 16 partide a înscris 17,3 puncte pe meci și mai are medii de 5,4 recuperări, 5,1 pase decisive, 3,5 mingi pierdute și 13,4 eficiență în 35:05 minute pe meci.

După pauza pentru turneele de 3x3 din acest final de săptămână, arădencele joacă a 4-a partidă la rând în deplasare. Acestea vor întâlni Olimpia CSU Brașov în 17 februarie. Meciul era programat inițial la sala Victoria din Arad. Pentru că în tur brașovencele au avut sala ocupată, acea partidă a fost găzduită de galben-albastre, astfel că jocul din etapa a 9-a va avea loc la sala D.P. Colibași.

*foto: Dan Potor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!