Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brankica Hadzovic: „Poate acesta este locul nostru pentru moment, asta am arătat în acest sezon”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.03.2018

Formația arădeană a pierdut cu 0-2 seria cu Olimpia CSU Brașov, din primul tur de play-off. FCC ICIM a avut o evoluție modestă în al doilea meci, cel de pe teren propriu, pierdut cu 66-74, după ce diferența maximă a fost de 28 de puncte pentru oaspete.

Căpitanul arădencelor, Brankica Hadzovic, a spus după al doilea meci că echipa sa a jucat mai bine în jocul care a deschis seria, în deplasare. Arădencele au marcat doar 19 puncte în prima repriză a partidei pe care au găzduit-o.

„Am jucat rău, în special în atac. Un joc total opus față de ce a fost acolo, la Brașov. Acum trebuie doar să ne antrenăm și să ne pregătim pentru locul 5. Poate acesta este locul nostru pentru moment, asta am arătat în acest sezon.

Desigur că ne doream, dar nu știi niciodată. Cum a fost Satu Mare cu Timișoara, multe surprize. Pur și simplu au fost mai bune, e un răspuns sincer. Nu știu ce este în neregulă cu noi. Sunt puțin dezamăgită, dar este problema mea. Acum jucăm pentru locul 5. Nu credeam că o să fie așa pentru că și anul trecut am fost pe acel loc, dar ce putem să facem acum? Nu pot să spun nimic. Mulțumesc fanilor că au venit să ne susțină. Mulțumesc pentru tot sezonul, poate este ultima șansă să le mulțumesc în interviu, pentru că sezonul se termină în curând. Mulțumesc tuturor pentru tot”, a declarat Brankica Hadzovic.

Sârboaica a jucat 31:11 minute în meciul doi al seriei cu Olimpia CSU și a încheiat partida cu 13 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, 6 mingi pierdute și o intercepție, cu +4 în dreptul eficienței. Sârboaica a fost cea mai bună marcatoare a echipei sale în meciul care a deschis seria, când a înscris 18 puncte.

Pentru FCC ICIM Arad urmează lupta pentru locul 5. În al doilea tur de play-off, galben-albastrele vor întâlni învinsa din seria CSM Satu Mare-SCM Timișoara, care se va decide vineri, în jocul decisiv. Al doilea tur din play-off începe în 6 aprilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!