Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brankica Hadzovic se întoarce la Univ. Goldiș ICIM Arad pentru sezonul viitor

Valentin Todea

Valentin Todea
01.06.2016

Gruparea de baschet feminin UVG ICIM Arad a anunțat astăzi primul transfer al verii. Este vorba despre conducătorul de joc Brankica Hadzovic, cea care se alăturase pentru prima oară trupei arădene în presezonul din 2015. A urmat în luna ianuarie a acestui an joncțiunea sportivei către CSU Alba Iulia, formație alături de care a ieșit vicecampioană națională.

Așadar, una dintre piesele de bază ale trupei din vestul țării în stagiunea trecută revine la Arad pentru a pune umărul la reconstrucția echipei. În vârstă de 35 de ani, Hadzovic a încheiat ultimul sezon cu medii statistice de 11.7 puncte, 2.6 recuperări și 4.6 assist-uri în 24 de meciuri jucate în Liga Națională.

Referitor la acest transfer, președintele Univ. Goldiș ICIM Arad, Marcel Urban, a declarat următoarele, fiind citat de arq.ro:

„Hadzovic a ajuns la un nivel în care partea financiară trece pe planul doi. Revine cu sufletul la Arad, pentru că suporterii au apreciat-o cât a jucat la noi. Şi cred că ea s-a simţit bine aici. În jurul ei ne vom clădi echipa cu care vom aborda noul sezon.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!