Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branko Cuic: "Am avut lacrimi în ochi la meciul cu Sibiul"

Paul Olar

Paul Olar
22.02.2014

"U"-BT Mobitelco dă piept în această seară cu SCM Craiova, partida putând fi urmărită în direct grație postului de televiziune Digi Sport. Duleul aduce față în față ocupantele locurilor 5, respectiv 6, iar Branko Cuic se așteaptă la un "spectacol" baschetbalist.

"Este un meci foarte dificil, obiectivul nostru este clar - victoria. Noi, băieții, am stabilit în vestiar o regulă în acest campionat - acasă nu se pierde! Craiova este o echipă pe care o respectăm, care are niște jucători foarte buni și joacă un baschet colectiv și cu tranziție foarte bună. Sunt obișnuiți să joace pe două fronturi, joacă și în Ligă Balcanică, unde au rezultate foarte bune, sigur va fi un spectacol. Noi suntem plini de încredere acum, pot să zic că ne-am antrenat bine, respectăm niște reguli și antrenorul pregătește meciurile bine."

Întrebat dacă programul încărcat al oltenilor ar putea reprezenta un avantaj pentru "U", sârbul a spus:

"La început, când Craiova nu era obișnuită cu ciclul de un meci la trei zile, erau obosiți, dar acum sunt obișnuiți. Au pierdut la Oradea pe mâna lor, în Liga Balcanică au făcut niște meciuri foarte bune, cred că oboseala nu va fi un factor important în acest meci. Cred că acum totul depinde de noi, de atitudinea noastră, de dorință noastră, iar astea sunt indiscutabile. Sincer, nu știu câte victorii consecutive avem, important e să ne gândim la meciul următor. Secretul este că suntem mai omogeni, începem să ne înțelegem mai bine pe teren. A fost normal, echipă a fost nouă, cu un antrenor nou pe postul de principal, noi am cerut doar răbdare. Acum suntem unde vrem să fim, încă nu suntem sută la sută, dar vom fi în play-off."

Cuic a subliniat totodată importanța aportului venit din partea fanilor "alb-negri".

"Am avut lacrimi în ochi la meciul cu Sibiul, pentru că îmi amintesc de perioada trecută în care am jucat la Cluj și sala era așa la fiecare meci. Asta vrem în viitor, pentru că noi toți suntem clujeni și toți suntem U, putem să facem performanță împreună. Mă bucur că am putut să oferim spectacol cu Sibiul, care acum sunt pe primul loc în clasament și avem nevoie de sală să arătăm la toată țara că la Cluj se joacă și se iubește baschetul." A declarat ex-iugoslavul, conform site-ului u-mobitelco.ro

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!