Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branko Cuic: "Dorința noastră nu este să ajungem în meciul cinci, ci în semifinală"

Paul Olar

Paul Olar
02.05.2014

Succes important repurtat  de "U"-BT Mobitelco, grupare ce va disputa o nouă încleștare cu CSU Sibiu. Baschetbaliștii pregătiți de Dorin Pintea vor însă să profite de moralul bun și să ajungă în semifinale, conform spuselor lui Branko Cuic.

Fundașul sârb și-a lăudat adversarii,  afirmând că vrea determinare din partea coechipierilor.

Branko, cu emoții pe final, dar ați reușit să vă impuneți....

Asta este viața noastră, de fiecare dată provocăm emoții, atât nouă, cât și fanilor. Sibiul a arătat că este o echipă cu caracter, care a luptat până în ultima secundă. Pe sfârșit este important că am reușit să câștigăm și să ducem seria în meciul patru. Acum, am vorbit la vestiare, partida este terminată, iar mâine ne așteaptă un nou duel. Vrem să fim mai concentrați și să punem mai mult suflet, pentru că dorința noastră nu este să ajungem în meciul cinci, ci în semifinală.

Cum crezi că va fi confruntarea de sâmbătă?

Niciun meci nu este ușor, iar seria aceasta a demonstrat afirmația mea. Primul meci a fost pierdut pe mâna noastră, la fel ca al doilea. Fiecare meci este unul singur și pot să spun că seria este în mâna noastră. Dacă suntem concentrați, pregătiți fizic și psihic, atunci vom ajunge acolo unde vrem. Încă nu ne gândim la meciul cinci, urmează cel de mâine și vrem să intrăm cu inima și sufletul mare ca să ajungem la Sibiu.

Ce s-a întâmplat pe final?

Trebuie să analizăm, dar noi am vrut să reușit să câștigăm încă din primul minut. Am fost siguri încă de la primul atac, apoi am ratat. Sezonul este echilibrat, iar noi trebuie să fim focusați. O echipă experimentată precum cea a noastră nu își permite să greșească așa. Noi i-am lăsat liberi câteva secunde pe cei mai buni shooteri de la Sibiu care imediat au înscris de trei puncte. Sunt niște lucruri individuale și suntem supărați din această cauză, dar nu ne propunem să repetăm astfel de greșeli.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!