Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branko Cuic: „Pentru fiecare copil din Serbia era un vis să ajungă pe mâinile lui Dusko Vujosevic”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.06.2019

Branko Cuic: „Pentru fiecare copil din Serbia era un vis să ajungă pe mâinile lui Dusko Vujosevic”

U-BT Cluj-Napoca a reușit o lovitură de imagine prin aducerea lui Duško Vujošević în funcția de antrenor coordonator. Branko Ćuić, directorul sportiv executiv de la formația clujeană și-a exprimat bucuria că un nume atât de important se alătură clubului. Acesta a amintit și câțiva jucători importanți care au fost formați de noul tehnician al ardelenilor, sportivi care au ajuns să joace în NBA și Euroligă.  

„Pentru fiecare copil din Serbia era un vis să ajungă pe mâinile lui Duško Vujošević. Din păcate, ca jucător, nu am reuşit să lucrez cu el, însă mă bucur foarte tare că s-a lăsat convins să se alăture clubului nostru. El a format foarte mulţi jucători care au ajuns să joace în NBA şi Euroligă, cum ar fi Bogdan Bogdanović, Jan Vesely, Nikola Peković, Dāvis Bertāns sau Joffrey Lauvergne. Echipele noastre de juniori au câştigat titlul naţional la U18, U16 şi U13, iar la U14 am ieşit vicecampioni. Toţi aceşti tineri şi antrenorii lor vor profita de prezenţa, ştiinţa şi experienţa lui Duško Vujošević în a lucra şi promova tinerii în baschetul mare”, a declarat Branko Ćuić pentru site-ul oficial al formației clujene.

Fost campion al României cu U-Mobitelco în 2011, Branko Cuic face parte din staff-ul primei echipe a U-BT, dar este și coordonatorul centrului de copii și juniori de la club. Cuic a câștigat titlul la U16 masculin în acest an, din postura de antrenor.

*foto: Dan Porcuțan

Citiți și:

Lovitură de imagine dată de U-BT Cluj: Dusko Vujosevic – noul antrenor coordonator

Dusko Vujosevic: „U-BT mi-a dovedit că este un club serios, cu ambiții mari”

Mihai Silvășan: „Domnul Vujosevic este unul dintre cei mai mari antrenori europeni”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!