Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branko Cuic: „Sunt convins că vom trece de această perioadă dificilă”

Paul Olar

Paul Olar
28.11.2014

Aflați în total declin, clujenii de la U Banca Transilvania încearcă să se redreseze astăzi, cu ocazia jocului împotriva Timbei Timișoara. Încleștarea este programată la ora 18:00, iar Branko Cuic vede partea pozitivă a lucrurilor.

Sârbul promite că jucătorii lui U au pregătit atent duelul, sperând la un rezultat pozitiv.

"Suntem focusați pe jocul nostru. Este adevărat că suntem într-o situație foarte dificilă, dar nu este prima dată în cariera noastră când ne întâlnim cu așa ceva. Săptămâna asta ne-am antrenat foarte intens, focusați pe niște faze din jocul nostru pe care trebuie să le îmbunătățim. Singurul lucru sănătos care ne poate ajuta să ieșim din criză este să fim mai concentrați și să punem baza pe evoluția noastră individuală, fiecare dintre noi să se apere mai bine, să muncească mai mult. Sunt sigur că suntem o echipă bună, cu jucători foarte buni și sunt convins că vom trece de această perioadă, “ a declarat baschetbalistul, conform site-ului u-mobitelco.ro

Ex-iugoslavul a făcut, totodată, o paralelă fericită cu stagiunea 2010/2011, atunci când “alb-negrii” au pus mâna pe titlul național.

“Istoria îmi amintește de sezonul în care am câștigat titlul, la fel a fost și atunci, am construit o echipă cu o rotație mai adâncă și nu am fost obișnuiți așa, nu am avut rezultate la început, am ieșit repede din Cupă. Dar, cu o muncă grea și cu sfaturi transpuse în jocul nostru, am avut rezultate bune la final. La fel este și acum, situația din clasament nu este foarte importantă, important este jocul nostru, dacă ridicăm nivelul jocului nostru o să avem un viitor foarte bun în acest sezon. Sunt sigur că fiecare dintre noi o să dăm sută la sută, inclusiv suflet și în viitor vom prinde un loc bun și jocul nostru, pe care îl îmbunătățim acum, va da rezultate. Avem rotație mare, jucăm cu 10-11 jucători, problema este doar la jocul individual al fiecăruia, cu toții trebuie să dăm totul pentru rezultatul echipei.”

Cuic a vorbit și despre noua Sală Polivalentă, spunând că ardelenii au nevoie de o perioadă de acomodare.

“Trebuie să ne adaptăm și în sala aceasta nouă, încă suntem `adversari` aici, trebuie să învățam panourile, inelele, parchetul... Însă, după felul în care ne-am antrenat în această săptămâna, cred că vom depăși acest moment,” a spus fundașul, potrivit sursei amintite anterior.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!