Stiri Juniori U17 Masculin

Branko Cuic a ales lotul României U16 pentru Europeanul divizia B din Muntenegru

Eduard Popa

Eduard Popa
06.08.2019

Branko Cuic a ales lotul României U16 pentru Europeanul divizia B din Muntenegru

romania u16 muntenegru

Naționala U16 masculin a României a ajuns la Podgorica, Muntenegru, acolo unde se va desfășura Campionatul European U16 – deiviza B. Selecționerul Branko Cuic a ales și cei 12 jucători cu care va aborda această competiție.

Lotul cu care va fi abordată competiția este următorul:

Fundași – Robin Mandisodza (Steaua București), Dan Sucală (U-BT Cluj), Alex Turdean (U-BT Cluj), Vlad Marinău (LPS Bihorul CSM Oradea), Tudor Somăcescu (U-BT Cluj)

Extreme – Alex Pașca (U-BT Cluj), Robert Licurici (Știința București), Luca Năstruț (LPS Bihorul CSM Oradea), Darius Coste (U-BT Cluj), Ștefan Grasu (Știința București)

Pivoți – Marian Schmidt (CSȘ Bega Timișoara), Marian Cochela (Știința București)

Toți componenții lotului sunt născuți în 2003, cu excepția lui Somăcescu (2005) și Schmidt (2004). Din lotul lărgit nu au fost păstrați în primii 12 Dragoș Bădălău (CSM București), David Oprea (Știința București) și Octavian Niște (U-BT Cluj).

Branko Cuic va fi asistat de Sergiu Popa, iar din lot mai face parte și Igor Georgiev. Fizioterapeutul echipei este Aba Andras Balint.

Competiția are loc între 8 și 17 august 2019, iar tricolorii vor face parte din Grupa D, alături de Slovacia, Finlanda, Austria, Marea Britanie și Belgia. Primele două clasate avansează în turneul locurilor 1-8, ocupantele locurilor 3 și 4 în grupă vor evolua în turneul 9-16, iar ultimele două clasate vor juca în turneul 17-24.

*foto: facebook Branko Cuic

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Somacescu
    Oare nu este prea crud la 14 ani sa fie aruncat intr-o astfel de competitie ? La acest nivel de varsa conteaza 1 an, ce sa mai vorbim de 2 ani....In plus vorbim de Campionatul European unde nivelul si intensitatea jocurilor este mult, mult peste campionatul nostru U 16. Din punctul meu de vedere sportivul se expune riscurilor unei accidentari iar antrenorul Cuic la niste intrebari legate de obiectivitatea selectiei

    cu 4 ani în urmă (07.08.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      A jucat aseara 22 de minute, cu 12p, 7rb si 17 la eficienta. Nu e rau deloc pentru un baiat de 14 ani. Pe de alta parte, strict la varsta, intrebariile/comentariile tale sunt absolut valabile.

      cu 4 ani în urmă (09.08.2019)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Am gresit !
      Am scris un comment la articolul despre meciul cu Austria. Pustiul pare foarte puternic si bataios pt varsata lui. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos ca ceva stofa este.
      Mea culpa !!!

      cu 4 ani în urmă (09.08.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!