Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branko Cuic cel mai bun clujean în eșecul de la Timișoara

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
09.03.2014

U Mobitelco Cluj a ratat ocazia de a ajunge la 9 victorii consecutive, pierzând meciul cu BC Timișoara cu 90-77. Cu excepția lui Branko Cuic, jucătorii lui Dorin Pintea au avut o evoluție neconcludentă, rămânând fară replică în fața tirului de aruncări de 3 puncte ale bănățenilor.

Cuic și-a egalat recordul de 23 de puncte reușite în partida din tur cu Craiova. În plus, el a avut și 4 recuperări și 2 pase decisive. Procentajele la aruncări au fost de 70% la 2 puncte (7 din 10), de 33% la 3 puncte (1 din 3) și 86% (6 din 7) la aruncările libere. Totalul său la eficiență a fost de 22.

Branko Cuic a ajuns la o medie pe meci de 10,8 puncte, 6 recuperări și 4,9 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!