Stiri Cupa României Masculin

Branko Cuic, cel mai eficient clujean în duelul cu BC Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
28.09.2014

Branko Cuic a fost cel mai eficient baschetbalist al Băncii Transilvania în turul manșei cu BC Timișoara. Clujenii s-au impus la mare luptă, scor 73-71, iar sârbul a încheiat disputa cu 13 puncte marcate.

Ex-iugoslavul a petrecut pe parchet 25:05 minute, strângând 4/9 din acțiune, respectiv 5/7 de la nivelul liniei de pedeapsă. Totodată, Cuic a distribuit 8 pase decisive și a recuperat 5 mingi (defensive), statisticile sale formând un indice al eficienței de 19.

De asemenea, liberele lui Branko au stabilit scorul final. Acestea au venit ca urmare a unui fault tehnic acumulat de Vladimir Tica. "Ciuia" a fost omul potrivit pentru o răsturnare de situație precum cea izbutită de U.

Plavul a contribuit prin energie, iar pe faza ofensivă a știut să angajeze întotdeauna omul liber. Drept urmare, formația lui Dorin Pintea a făcut uitat un ecart de -16 puncte pentru a deveni favorită la calificarea în faza următoare a Cupei României.

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!