Stiri

Branko Mirkovic și Zeljko Sakic, nominalizați în echipa ideală a etapei din Liga VTB

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2019

Doi foști jucători din Liga Națională de Baschet Masculin a fost nominalizație în echipa ideală a etapei a 17-a din Liga VTB. Branko Mirkovic de la Kalev/Cramo și Zeljko Sakic de la Stelmet Zielona Gora au prins cel mai bun cvintet în cea mai puternică competiție din Europa de Est.

Branko Mirkovic a avut o prestație magistrală în victoria obținută de Kalev/Cramo pe teren propriu contra lui Enisey, scor 109-91. Fostul fundaș de la CSM CSU Oradea a jucat 30 de minute în partida desfășurată pe 11 februarie și a totalizat 19 puncte, 12 pase decisive și 5 recuperări pentru un indice al eficienței de 32 de unități.

Zeljko Sakic a impresionat în victoria lui Stelmet Zielona Gora într-un meci contra lui Avtodor Saratov, cu scorul de 108-100. Extrema de forță, care a evoluat pentru U BT Cluj-Napoca, a înregistrat 19 puncte, 14 recuperări și 3 pase decisive pentru 19 unități la eficiență în 31 de minute petrecute pe parchet.

Kalev/Cramo este pe poziția a 8-a în Liga VTB cu 7 victorii și 9 înfrângeri, în timp ce Stelmet Zielona Goran se află abia pe 11 cu 4 victorii și 12 înfrângeri.

Pe data de 17 februarie va avea loc All-Star Game-ul Ligii VTB dar niciunul dintre cei doi jucători trecuți prin România nu au prins lorul Worlds Star, de unde fac parte Nando De Colo, Sergio Rodriguez, Maurice Ndour, Anthony Clemmons, Perrin Buford, Jalen Reynolds, Kendrick Perry, Jamae Smith, Jordan Mickey, Dorell Wright, Rashard Kelly și D'Angelo Harrison.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!