Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brittany Denson, record personal de recuperări în LNBF

Andreea Vlase

Andreea Vlase
13.04.2018

Formația sătmăreană s-a calificat în finala Ligii Naționale după șase ani. Brittany Denson a avut o contribuție importantă în victoria alb-roșiilor, 72-68 pe terenul Olimpiei CSU Brașov. Americanca a fost în double-double, iar alte trei coechipiere au fost în double-digits.

Brittany Denson și-a îmbunătățit recordul personal de recuperări în Liga Națională. A avut 21 de recuperări (9 ofensive/12 defensive). Precedenta sa performanță era de 16 mingi prinse la panou, în meciul decisiv din sferturi, cu SCM Timișoara.

Denson a fost în double-double la partida de la Brașov, cu 16 puncte. A marcat 7 aruncări de două puncte din 11 încercate (64%), a ratat singurul șut de la distanță, iar de la linia de fault a avut 2/4. Și-a mai trecut în cont 2 pase decisive, 4 mingi pierdute și 2 capace, pentru +30 indice al eficienței, în aproape 29 de minute. Pivotul venit în februarie la Satu Mare a disputat 9 partide în campionat pentru alb-roșii. Are medii de 12 puncte, 10.4 recuperări și 1.9 pase decisive în 27:27 minute/meci, cu 18.1 eficiență medie.

Cea mai bună marcatoare a sătmărencelor în acest meci a fost Kristina Baltic, cu 18 puncte. Sârboaica a jucat fix 18 minute, fiind aproape de double-double cu 9 recuperări (5/4). A marcat 8 aruncări de două puncte din 14 (57%) și 2 din 3 libere. A mai avut o minge pierdută și o recuperare, pentru +20 indice al eficienței.

Andra Mandache a jucat cel mai mult pentru CSM Satu Mare, 33:09 minute. Căpitanul sătmărencelor a încheiat partida cu 15 puncte (5/7 la șuturile de două puncte, 1/2 de la distanță și 2/2 de la linia de fault), 2 recuperări, 2 pase decisive, 3 mingi pierdute, o intercepție și un capac, pentru +15 în dreptul eficienței.

Taneisha Harrison a avut 14 puncte (3/8 din semicerc, 2/6 de afară și 2/2 la libere), 2 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție și un capac, pentru +13 indice al eficienței în 30:40 minute.

CSM Satu Mare a trecut cu 2-0 de Olimpia CSU Brașov și va juca în finala mare cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Primele două meciuri se vor disputa pe terenul campioanei en-titre, în 20 și 21 aprilie.

*foto: Sport Pictures flickr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!