Stiri Cupa României Masculin

Brkic și Glazyrin, prestații solide la debutul în Cupa României

Marius Petri

Marius Petri
28.09.2014

Brkic (dreapta) și Glazyrin (stânga) au marcat 24, respectiv 21 de puncte pentru Timba

Baschet Club Timba Timișoara a avut parte de un debut încununat cu o victorie în anul competițional 2014/2015, câștigând partida disputată pe teren propriu în compania celor de la Universitatea Cluj-Napoca. Bănățenii s-au impus cu 88-69 în această manșă tur a optimilor de finală a Cupei României, mare parte a succesului fiind datorat debutanților Jozo Brkic și Konstantyn Glazyrin.

Primul, sosit pe Bega de la echipa slovenă KK Rogaska, a fost cel mai bun marcator al întâlnirii, cu 24 de puncte. În doar 22 de minute petrecute pe parchet, bosniacul a avut aruncări foarte precise, reușind 8/10 dintre cele de două puncte și 8/9 de la linia de libere. De asemenea, Brkic a contribuit și prin 5 recuperări și un capac, terminând partida cu 26 de unități în dreptul eficienței.

În ceea ce-l privește pe Konstantyn Glazyrin, acesta s-a evidențiat prin cele 21 de puncte puse pe tabelă în dreptul echipei sale în aproape 27 de minute de joc. Decarul ucrainean a avut 8/12 la aruncările din interiorul semicercului, 0/1 la cele de la mare distanță și a fost fără cusur la linia de fault, unde a concretizat 5 șanse din tot atâtea ocazii. Totodată, baschetbalistul transferat de la Dnipro Dnipropetrovsk a contabilizat 4 intercepții, 3 recuperări și o pasă decisivă, dar și o minge pierdută. Perfomanța sportivului din Ucraina a fost aproape de cea a lui Brkic, acesta având 23 de unități la capitolul eficiență după încheierea partidei.

Cei doi vor încerca să continue evoluțiile bune în maieul galben-negru miercuri, odată cu returul din Cupă cu Universitatea Cluj, care se va disputa în sala “Horia Demian”.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    invers
    invers la poze- Brkic este pivotul (cel brunet)

    cu 9 ani în urmă (28.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!