Stiri

Bulgaria – Lukoil Academic a câștigat titlul

Paul Olar

Paul Olar
25.05.2016

Lukoil Academic este noua campioană a Bulgariei. Formația din Sofia a câștigat titlul în dauna lui Balkan Botevgrad, pe care a învins-o cu 3-0 în finală. Ultimul joc a avut loc luni seara și s-a încheiat la scorul de 86-81.

Chiar dacă diferența înregistrată pe tabelă indică un duel echilibrat, Lukoil a impresionat pe faza ofensivă. Baschetbaliștii îmbrăcați în alb și roșu au contabilizat un procentaj de peste 80% la aruncările de trei puncte și au fost extrem de atenți la recuperare. În aceste condiții, fosta echipă a lui Aleksandar Todorov nu s-a putut impune.

Lukoil a ieșit în evidență cu un sezon perfect, în care a obținut un bilanț de 25 de victorii și doar 2 eșecuri. În Play-Off, gruparea antrenată de Toni Dechev a trecut de Yambol și Samokov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!