Stiri

Bulgaria - Miljan Pupovic o părăsește pe Levski Sofia

Paul Olar

Paul Olar
26.11.2014

Miljan Pupovic, fostul baschetbalist al lui CSM București, este nevoit să își caute un nou angajament. Pivotul ex-iugoslav s-a despărțit recent de Levski Sofia, precum anunță și site-ul oficial al bulgarilor.

Născut pe 4 februarie 1983, Pupovic este originar din Serbia. El măsoară 2.10 m și are experiență în campionatele din țara natală, Macedonia și Ucraina. Practic, centrul a trecut pe la SC Kryvbas, Cherkasy (Ucraina), Cherno More (Bulgaria), respective MTV Skopje (Macedonia).

Activând în Liga Națională, Pupovic a contabilizat 12 apariții, cu medii de 7.4 puncte, 5.3 recuperări, 1.1 pase decisive, pentru 7.2 la eficiență. De asemenea, Miljan a strâns 3 meciuri în Cupa României, acolo unde s-a remarcat cu statistici superioare celei din campionat.

De menționat este faptul că plavul a părăsit-o pe CSM București în iarna lui 2012 din cauza problemelor financiare. Alături de fostul coechipier Damjan Kandic, Pupovic a acționat în instanță clubul din capitala României.

*Foto: Cristian Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!