Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Burrell, cel mai bun marcator de la Universitatea Cluj-Napoca contra Timbei Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
01.02.2015

Aflată pe ultimul loc din Liga Națională de Baschet Masculin, cu 15 înfrângeri din tot atâtea jocuri, Universitatea Cluj-Napoca a întâlnit-o ieri pe teren propriu pe BC Timba Timișoara, partida contând pentru etapa a XVII-a. Chiar dacă au ținut aproape, revenind în ultimul sfert la o diferență mică, gruparea din orașul de sub Feleac nu a avut puterea să întoarcă rezultatul, 62-71 în favoarea timișorenilor.

Cel mai bun marcator de la gazde a fost Burrell, care în cele peste 36 de minute în care a fost pe parchet și-a trecut în cont 19 puncte, trei recuperări și cinci pase decisive. A avut un procentaj de 64% la aruncările din interiorul semicercului, cu șapte din 11 trecute prin inel, în timp ce de la trei puncte doar una s-a concretizat în punct, din 6.

Borsa a fost aproape de un „double-double”, dar s-a oprit la 12 puncte și opt recuperări. Mays a contribuit la zestrea clujenilor cu 8 puncte, în timp ce Krysevich și Perkins au avut câte 6. Kyosev cu 4 puncte, Lazăr și Dragoste cu câte 3 și Dupree cu un punct, au completat lista marcatorilor Universității. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!