Stiri Cupa României Feminin

F8 F, Cătălin Tănase: „Suntem obișnuiți cu victoriile în ultimele secunde”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.02.2017

Foto: Szigyarto Szabolcs (Crow Security)

CSM Târgoviște întrerupe seria trofeelor câștigate de ACS Sepsi SIC Sfântu Ghoerghe, chiar pe terenul marei rivale din județul Covasna. Pentru a-și trece în cont a 9-a Cupă a României, fetele pregătite de Cătălin Tănase au trecut în sferturi de CSM Satu Mare, în semifinale de ACS Sepsi SIC, iar în ultimul act de Olimpia CSU Brașov, într-un duel decis în ultima secundă.

La finalul finalei tehnicianul dâmbovițencelor s-a arătat extrem de mulțumit de atitudinea sportivelor sale.

Suntem obișnuiți cu victoriile în ultimele secunde. Nu este prima. Doresc să felicit fetele pentru dăruirea și experiența lor. Sunt foarte bucuros că am revenit în baschetul feminin, sunt foarte bucuros că am revenit după şase ani la nivelul acesta, cu un trofeu și sunt foarte bucuros că am o echipă foarte valoroasă. Vă spun sincer, chiar dacă pierdeam acest meci eram bucuros şi mândru de echipa mea.

Urmează să ne continuăm parcursul în campionat. Bineînțeles că nu ne oprim aici, dorim să realizăm evenimentul. Nu ne-ar deranja să întâlnim în finală pe ACS Sepsi SIC. 

Ultimul act al Cupei României s-a încheiat cu scorul de 64-63 în favoarea CSM Târgoviște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!