Stiri Liga I Masculin

Cîrnaru înscrie 43 puncte, dar Amicii pierd cu Time

Costin Marinescu

Costin Marinescu
30.11.2013

BC Time București a întâlnit în această rundă cea mai slabă echipă din Seria C a Ligii 1 masculin, Amicii Pitești. Echipa lui Virgil Păun s-a impus cu 86 - 71 (29-11, 21-21, 16-19, 20-20) și se menține pe poziția a treia în clasamentul seriei.

Auraș Similache a dominat din nou lupta de sub panouri. Pivotul lui Time a marcat 20 puncte și a prins 17 mingi la panou, terminând cu un indice de eficiență de 24. Nu a fost însă cel mai eficient jucător al gazdelor, acest titlul revenindu-i lui Emil Barbu, care a terminat tot în double double, 26 puncte și 12 recuperări, pentru 25 unități eficiență.

Mihai Nuță a înscris 16 puncte și a pasat decisiv de 6 ori, iar Raul Olariu a avut 12 puncte.

Amicii Pitești au deplasat la București doar 7 jucători, pe teren intrând 6 dintre ei. Cîrnaru a fost cel mai bun marcator al piteștenilor. Extrema de la Amicii a terminat cu 43 puncte înscrise, egalând performața lui Sergiu Souca, de la Corona Brașov. 

Radu M. a reușit un double double, cu 13 puncte și 15 recuperări, pentru 28 eficiență.

BC Time a ajuns la a șasea victorie în acest sezon, iar etapa viitoare va întâlni Farul 2 Constanța. Amicii, fără nicio victorie în acest an competițional, va juca etapa următoare cu BCM 2 Pitești.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe un spectator :

    amtrenament cu public
    meci usor pentru CSBTime mi s-a parut a fi un antrenament nu au fortat deloc poate se gandeau la meciurile ce vor veni.

    cu 10 ani în urmă (01.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!