Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Călătorie cu peripeții pentru Kyndall Dykes (Foto)

Eduard Popa

Eduard Popa
16.08.2018

Kyndall Dykes s-a întors la U-BT Cluj-Napoca, după un sezon petrecut în liga a doua din Italia, la GSA Udine. Baschetbalistul american a fost acontat de clujeni, după ce au ratat titlul în Liga Naţională în sezonul precedent.

Elevii lui Mihai Silvăşan au fost eliminaţi însă în semifinale de CSM Steaua, scor 2-3 şi au obţinut doar medaliile de bronz. Astfel, ardelenii au decis să îi repatrieze pe Dykes şi pe Vlad Moldoveanu. După ce văzut semifinala dintre Steaua şi U-BT Cluj, Kyndall Dykes a mers apoi acasă, în New Orleans, unde şi-a petrecut vara. Foarte activ pe reţelele de socializare, Dykes a anunţat că a plecat în urmă cu 2 zile din Louisiana.

Pentru a ajunge în Cluj, Dykes a făcut o escală pe Aeroportul din Munchen. Acolo însă a rămas fără bagaje, după cum a anunţat chiar el pe contul de instagram. "E o nebunie. Cei de pe aeroportul din Chicago nu mi-au băgat bagajele în cală pe zborul spre Munchen. Am ajuns la Cluj şi sunt în fundul gol!"

dykes bagaje u bt cluj

În cele din urmă, Dykes a ajuns la Cluj, acolo unde a şi oferit o primă reacţie la reunirea echipei: "E a doua oară când mă întorc la Cluj şi mă simt mai bine de data asta. Atmosfera este diferită. Sunt jucători diferiţi, jucători mai buni. Dar mă simt ca şi cum m-aş fi întors acasă”, a spus Dykes, pentru TVR Cluj.

În 38 de partide la GSA Udine, în liga a doua din Italia, Dykes a adunat medii de 17.7 puncte, 4.4 recuperări, 3.4 pase decisive și 1.3 intercepții. Dykes a mai jucat pe Someș între 2009 și 2011 și între 2016 și 2017. El are în palmares două titluri ale României și două Cupe ale României. În cariera lui, Kyndall Dykes a mai jucat la Hoverla (Ucraina, 2012-2013), Politekhnika Halchyna (Ucraina, 2013-2014), Galil Gilboa (Israel, 2014-2015) şi BC Mureș Târgu Mureș (2014-2015).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!