Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Călin Voicu: „Stăm destul de prost cu partea financiară. E prima dată când traversăm o situație de asta în ultimii 9 ani și sperăm să o rezolvăm”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
22.01.2018

CSBT Alexandria ocupă locul trei în Liga Națională după 16 etape, dar nu stă foarte bine din punct de vedere financiar. Managerul Călin Voicu spune că jucătoarele au înțeles situația și speră că aceasta se va rezolva în timp.  

„Cu partea financiară stăm destul de prost. Nu cred că suntem singura echipă. Am salariile achitate inclusiv luna noiembrie. Speranțe, la începutul lui februarie, să dau și luna decembrie. Ușor, ușor se vor regla lucrurile între noi și jucătoare. Jucătoarele au înțeles treaba asta. În primul rând, vreau să vă spun că, în ultimii 9 ani, e prima dată când traversăm  o situație de asta și sperăm să o rezolvăm. N-a plecat nimeni de la Alexandria fără să își ducă contractul până la capăt și noi să nu ne ținem de promisiunea pe care am făcut-o. Nu plănuim transferuri noi. Nici mari schimbări n-am făcut anul ăsta. În afară de trei jucătoare pe care le-am adus, am încercat să ținem două jucătoare de anul trecut”, ne-a declarat managerul Călin Voicu. În luna septembrie, la o conferință de presă, gruparea din Alexandria anunța că beneficiază de fonduri pentru o lună și jumătate.

Pentru surpriza de până acum a campionatului urmează două deplasări. Miercuri se joacă la Brașov restanța din etapa a 12-a. Formația din Alexandria încheie prima fază a sezonului regulat cu un meci la Satu Mare, în primul weekend din februarie.

„Noi tratăm toate meciurile cu aceeași intensitate și cu aceeași dorință de câștig. În deplasare, în afară de Alba Iulia, am pierdut la Târgu Mureș în ultima secundă, aici la trei puncte. Am încercat să jucăm baschet și să obținem la fiecare meci victoria”, a adăugat Călin Voicu. Acesta a condus sâmbătă echipa la meciul de la Arad. Teleormănencele au o singură victorie în deplasare din șase meciuri.

Managerul de la CSBT a vorbit și despre play-off-ul care va începe în 23 martie.

„Play-off-ul este deschis oricărei echipe care îl prinde. Eu zic că fiecare echipă are șansa ei. Cred că este puțin avantajată, datorită valorii lotului, echipa din Sfântu Gheorghe. Eu apreciez lucrurile acolo, au un management foarte bun, au un plus față de celelalte echipe. Iar, un plus față de celelalte șase care rămân îl are și formația din Satu Mare, cu un lot valoros. Iar celelalte echipe gen Alexandria, Arad, Alba Iulia, Timișoara, Brașov și Cluj au șanse egale în a prinde locul 3”.

Până la play-off mai sunt de disputat ultimele două etape din prima fază a sezonului regulat. Apoi va veni pauza pentru meciurile echipei naționale, iar în 23 februarie începe Final 8-ul Cupei, la Sfântu Gheorghe. Între 10 și 18 martie se va disputa faza a doua a sezonului regulat, pe grupe valorice (1-5, 6-9), sub formă de turnee. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!