Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Căpitanul Romina Filip și antrenorul Eugenio Rodrigues au ales să continue la Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
29.06.2016

Echipa feminină Phoenix Galați a reușit cel mai bun sezon din istorie în 2015-2016. Baschetbalistele antrenate de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică au ocupat locul V în Liga Națională și s-au calificat în premieră în Final Four-ul Cupei României. Managerul Florin Nini a anunțat ieri primele mutări pentru sezonul 2016-2017. „Așa cum poate multă lume anticipa, Eugenio Rodrigues a decis să continue proiectul început la Galați. De-asemenea, în aceeași situație se află și jucătoarea Andreea Romina Filip, componentă a Naționalei României. Suntem în tratative cu o serie de jucătoare straniere și românce, cel mai probabil săptămâna viitoare vom anunța parafarea a încă două transferuri”, a precizat Florin Nini. Portughezul de la cârma echipei Phoenix are un program foarte încărcat în această vară, fiind selecționerul echipei feminine a Portugaliei Under 20 care se pregătește pentru Campionatele Europene, grupa A programate luna viitoare în Portugalia.

Romina Filip a jucat 24 de meciuri în sezonul trecut în care a reușit medii de 8,8 puncte, 4,3 recuperări, 2,9 pase decisive și 9,2 indice de eficiență.

„Am decis să aleg continuitatea, prin urmare voi juca și sezonul următor la Phoenix, echipa care de la an la an a crescut vizibil și a reușit să obțină rezultate tot mai bune. Aștept cu nerăbdare întâlnirea cu publicul gălățean care ne-a susținut și a fost mereu alături de noi”, a precizat căpitanul echipei gălățene.

Reunirea echipei este programată pe 1 august. Astfel, în aceste zile, la sala Polivalentã Dunãrea se lucreazã de zor la montarea celor douã tabele elecronice noi, unele foarte performante.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!