Stiri Liga I Masculin

Cătălin Baciu și Mario Lazăr, performerii primei zile de la turneul final al sateliților

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.05.2015

Turneul final al echipelor satelit din Liga I a demarat astăzi (13.05) în Sala Olimpia din Ploiești. U BT Cluj-Napoca 2 și U Cluj 2 au câştigat meciurile inaugurale iar Cătălin Baciu, respectiv Mario Lazăr au fost la înălțime pentru cele două formații de pe Someș.

Internaționalul român Cătălin Baciu a făcut un meci perfect în fața lui BC Mureș 2, pe care U BT Cluj-Napoca l-a câștigat cu scorul de 85-56. Pivotul a terminat cu 25 de puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție în 18 minute jucate. Baciu a fost perfect la capitolul aruncări cu 12/12 de la 2 puncte și 1/1 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 33 de unități.

Mario Lazăr a terminat tot cu 25 de puncte în meciul câștigat de U Cluj 2 cu scorul de 68-64 în fața gazdelor de la CSU Asesoft Kaproni Ploiești. Pivotul „studenților „a terminat în double-double după ce a prins și 11 mingi la panou, lângă care a mai adăugat o pasă decisivă și 4 mingi pierdute. Lazăr a marcat 12/16 (75%) de la 2 puncte și 1/3 (33%) de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 27 de unități

 

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    100%
    100% din 13 aruncari!!!!! se pare ca doar una...... a fost cu aruncare suplimentara, daca mai erau si celelalte 11 era mai mult ca perfectul!!!!! Rarisim ce-a reusit acest jucator!One hundred percent Congratulations guys!

    cu 8 ani în urmă (14.05.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    luta
    chiar e eveniment!!!!!

    cu 8 ani în urmă (14.05.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    e liga 1
    nu stiu ce vi se pare asa ciudat ca Baciu a rupt tot! Pai ce valoare are el si ce valoare au adversarii? La noi liga 1 e copil mic pe langa liga nationala! Sa joace un Dillon sau alt scorer sa vezi puncte si procentaje!

    cu 8 ani în urmă (14.05.2015)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Senzational
      Baciu a jucat impotriva lui Lucian Tibarna un pivot de 19 ani, 2,07 si 85 kg. Intr-adevar " mare performanta " !!!!

      cu 8 ani în urmă (14.05.2015)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Scuze
    Am verificat pe statisctica si am constatat ca titular la Tg. Mures pe pozitia de pivot a fost Cristian Jakab... Da, Baciu a jucat impotriva unui jucator experimentat, de prima liga.

    cu 8 ani în urmă (14.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!