Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Baciu: "Ar fi foarte rușinos să nu ajungem în semifinale"

Paul Olar

Paul Olar
01.05.2014

Victoria reprezintă singura alternativă pentru baschetbaliștii lui "U"-BT Mobitelco înaintea derby-ului cu CSU Sibiu. Clujenii au pierdut primele două jocuri din cauza propriilor erori, conform spuselor lui Cătălin Baciu.

Pivotul consideră că sibienii nu au fost cu mult superiori în disputele anterioare, unitatea grupului făcând diferența.

"Am pierdut aceste meciuri de la Sibiu din greșelile noastre, erau două meciuri pe care le puteam câștiga. Nu cred că a fost vorba că nu am știut ce să facem, că nu am fost pregătiți, dar am făcut greșeli copilărești... Cred că nu ne concentrăm sută la sută, nu mai jucăm împreună la final. Ar fi foarte rușinos să nu ajungem în semifinale, pentru că nu cred că Sibiul a jucat mai bine ca noi, pur și simplu au jucat mai uniți. Am vorbit între noi, jucătorii, psihic suntem pregătiți. Vrem să câștigăm meciurile acestea două... trei, de fapt. Bineînțeles că ne-am dori o sală ca la Sibiu și la noi, cred că la Sibiu a fost una dintre cele mai gălăgioase săli în care am jucat în România până acum! În al doilea meci am fost foarte supărat că am pierdut primul meci din nimic, iar asta m-a motivat. Acum, sunt și mai supărat, căci am pierdut ambele jocuri de la Sibiu! Sperăm ca fanii să vina în număr cât mai mare și să ne ajute!" A declarat Baciu, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!