Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Baciu: „Cred că Sibiul este mai puternică decât sezonul trecut”

Paul Olar

Paul Olar
16.10.2015

U-Banca Transilvania își măsoară forțele cu CSU Atlassib Sibiu sâmbătă, 17 octombrie. Partida demarează la ora 20:00, iar Cătălin Baciu se așteaptă la un duel dificil.

Pivotul vede un progres al rivalilor de pe Cibin, declarând:

„Sibiul este o echipă care tebuie respectată, întotdeauna când au venit la Cluj au făcut un joc bun. Sunt o echipă destul de echilibrată, au jucători care pot «să tragă de afară» și care este capabilă să joace și sub panou. Îi cunoaștem pe o parte dintre jucători, în această săptămână ne-am pregătit pentru ei și cred că o să facem un meci bun. Trebuie să ne luăm revanșa față de suporteri, după meciul pierdut acasă cu Dinamo, față de noi, însă cred că o vom face în timp. Cred că Sibiul este mai puternică decât sezonul trecut, cred că are jucători mai buni și joacă mai rapid, mai în viteză”, a spus Baciu, conform u-mobitelco.ro.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!