Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Baciu: "Suntem pregătiți de meciul cu CSU Sibiu"

Paul Olar

Paul Olar
08.02.2014

Un duel ce nu are nevoie de nicio prezentare urmează să se dea mâine între "U"-BT Mobitelco și CSU Sibiu. Întâlnirea este programată la ora 20:15, iar la stabilirea câștigătoarei poate conta și cel mai mic detaliu.

Totuși, Cătălin Baciu nu este descurajat și spune că "alb-negrii" și-au făcut atent temele înaintea etapei cu numărul XVII, pivotul prefațând disputa cu "vulturii" într-un interviu acordat site-ului Total Baschet.

Cum vezi încleștarea cu CSU Sibiu?

Va fi un meci greu, dar cred că suntem pregătiți și că scorul va fi strâns probabil până în ultimele minute sau secunde. Sibiul a avut o echipă bună întotdeauna. Mi se pare că joacă colectiv și știu să își folosească atuurile.

Ce părere ai despre Chris Lee, adversarul tău direct?

Lee este un jucător bun, își face treaba foarte bine pe poziția sa, iar eu voi încerca să fac aceelasi lucru în meciul de duminică.

Cine pleacă ca favorită?

Depinde cum vezi lucrurile. Ei au câteva victorii bune și au încrederea necesară să câștige, dar în aceelasi timp noi jucăm acasă, în fața fanilor noștri pe care îi așteptăm la sală în număr cât mai mare. Ne-am pregătit foarte bine pentru meciul acesta și nu consider că una dintre echipe pornește că și favorită.

Te-ai remarcat cu evoluții bune în ultimele partide, mai ales la Rovinari. Ești mulțumit?

Nu poți niciodată să te mulțumești, întotdeauna este loc pentru a progresa, fie că e sport, artă, sau orice altceva. Sper să îmi pot ajută echipă să câștige în meciul cu CSU Sibiu.

Legat de echipa națională, tu ai participat la ultimele preliminarii. Acum, România a căzut într-o grupă cu Letonia,Suedia și Slovacia. Ce părere ai despre adversari?

Vor fi niște meciuri grele dar cred că o să le putem face față. Avem un antrenor capabil și din câte am înțeles vom avea un lot destul de bun. Ne vom pregăti bine și vom da tot ce putem.

Poate România să facă uitate prestațiile modeste din ultimii ani?

Nu sunt sigur că trebuie uitate. Putem să învățam din înfrângerile din ultimii ani și să progresăm. Ar trebui să le folosim că și motivație să jucăm mai bine vară asta.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!