Stiri Acvile

Cătălin Baciu, aproape de double-double în succesul din Suedia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.08.2014

Reprezentativa de seniori a României s-a impus în Suedia cu scorul de 88-86, într-un meci din cadrul campaniei de calificare la Eurobasket 2015. Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren ai României a fost pivotul Cătălin Baciu, acesta fiind foarte aproape de a termina meciul în double-double. 

Clujeanul a început partida pe banca de rezerve, însă odată ce a fost introdus pe suprafaţa de joc şi-a făcut serios simţită prezenţa, în mod special în lupta de sub panou. În cele 20:35 minute jucate, Baciu şi-a trecut în cont 14 puncte, 9 recuperări (8 defensive / 1 ofensivă), 2 capace, o pasă decisivă, o intercepţie, dar şi o minge pierdută. Din punct de vedere al procentajelor, sportivul român a încheiat disputa cu 80% (4/5) la aruncările din interiorul semicercului şi a fost perfect la linia de libere cu 6 reuşite din 6 încercări. 

După cele 4 meciuri jucate de România în cadrul acestor preliminarii, Cătălin Baciu a fost prezent pe parchet în 3 rânduri, având medii de 11.0 puncte, 4.3 recuperări şi 0.8 capace, totul în 14.8 minute jucate. 

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!