Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Baciu strălucește în meciul trei cu CSU Ploiești

Paul Olar

Paul Olar
23.05.2014

Cătălin Baciu a fost cel mai bun om al lui Dorin Pintea în partida câștigată cu CSU Ploiești. Ardelenii s-au impus cu scorul de 75-74, iar pivotul român a izbutit 16 puncte.

Introdus titular în dispută, centrul a evoluat timp de 29:00 minute, totalizând 6/8 din acțiune. La nivelul liniei de pedeapsă, Cătălin a înscris 4/7, însă contribuția sa a contat nu doar pe tabelă. "Bobo" s-a zbătut cu apărarea adversă și a cules 5 mingi de sub panou, distribuind și o pasă decisivă.

Astfel, Baciu a încheiat confruntarea cu un indice de 19 în dreptul eficienței. El are medii stagionale de 8.6 puncte, 4.7 recuperări și 0.5 pase decisive.

*Foto: Cristian Cosma

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Rasplata
    Baciu a rasplatit in acest meci increderea si sprijinul acordat permanent de antrenor. Poate ca si alti antrenori romani au ceva de invatat. Felicitari Catalin ! Felicitari d-nule Pintea !

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    felicitari Baciu,
    Si la mai mare, poti, o stim cu totii! Ti-ai ridicat stacheta, nu te lasa, da baschetului maxim! si da-le azi ploiestenilor sa te tina minte!!!!

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!