Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: „Îmi doresc să mai joc un an”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.05.2016

Cătălin Burlacu nu se gândește să pună ghetele de baschet în cui. El a fost prezent în emisiunea Pasul la ofsaid de la o televiziune prahoveană, în cadrul căreia a dezvăluit faptul că și-ar mai dori să evolueze pentru cel puțin încă un an:

„Îmi doresc să mai joc un an, pentru că de fiecare dată când am intrat pe parchet mi-am făcut treaba. La vârsta asta depinzi de mulți factori, de familie, de sănătate. Nu mi-a fost ușor să fiu departe de casă, să fac naveta și am discuții cu fetele mele pe telefon.”

Întrebat dar ia în calcul să joace pentru CSM Ploiești în eventualitatea promovării, Cătălin Burlacu a declarat că i-ar face plăcere să îndrume din teren tinerii din actualul lot al formației ploieștene:

„Tot vizavi de încrederea mea în acest proiect, tot vizavi de încrederea mea pe care trebuie să o dau acestor tineri aș veni încă un an pe parchet să mă antrenez cu ei, să trăiesc zi de zi, să învețe a anumită conduită, un anumit mod de a pregăti antrenamentele și de a aborda meciurile. Aș vrea să fac trecerea asta și după să îi la pe ei. Vă dați seama, cum mi-am dorit eu când am fost tânăr să joc lângă un Toni Alexe, lângă un Ghiță Mureșan la lotul național, lângă un Costel Moscalu pe care îl idolatrizam când am început baschetul la Iași, am intrat și în viața lor privată trăind cu ei zi de zi, cunoscându-le familiile, văzând modul de viață, comportamentul, toate aceste se leagă și îți contruiești personalitatea împrumutând caractere de la cei care sunt în fenomen și vrei să ai ca mentori și idoli. Cred că pot să le ofer chestia asta.”

Cătălin Burlacu a evoluat în sezonul 2015/2016 pentru SCM U Craiova, echipă cu care s-a oprit în sferturile de finală ale LNBM. El a încheiat cu medii de 11.6 puncte, 4.8 recuperări și 1.4 pase decisive pe meci pentru 11.6 la eficiență.

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe misub :

    Sportiv fara caracter
    Este un mare mincinos!
    Nu cred ca inaintasii in baschet pomeniti de el erau atat de nesimtiti pe teren si aveau comportamentul pe care burlacu il are. Am spus-o si cu alte ocazii, l-am auzit personal cum injua copiii care veneau la el sa-i ceara autograf. Cum poti sa te comporti cu niste copii nevinovati in asemenea hal? Doar daca nu esti OM ci ANIMAL!
    Sper din tot sufletul sa nu-l mai vad pe acest om FARA CARACTER, un needucat, un excrement pe teren. Toata cariera lui nu valoreaza pentru mine ABSOLUT NIMIC. Caracterul lui este atat de infect, incat talentul este neinsemnat.
    Retragerea lui ar face ca baschetul sa fie mai frumos, mai curat si cu mai mult FAIR-PLAY.
    Iar revenirea echipei din Ploiesti nu va face altceva decat sa reinvie imaginea echipei care a furat toate titlurile datorita faptului ca s-a dovedit ca banii erau furati de la stat. Cu bani, orice echipa ppoate avea rezultate, insa doar ASESOFT putea sa fie si NESIMTITA, dupa chipukl si asemanarea patronului, a presedintelui si a staff-ului.

    cu 7 ani în urmă (11.05.2016)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      subscriu
      ai sintetizat perfect ceea ce e de spus despre asehotzi si burlacu, ghita si jegobescu, banii de la stat, etc!!!
      trista tara, pacat ca nu se vede un liman!!!

      cu 7 ani în urmă (11.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Burlacu
      Si eu am simtit tot ce scrii tu. Insa de ceva vreme pot vorbi de el la trecut si asta mi-a atenuat mult dispretul pentru el. Toata trupa aia era costruita asa. Ghita si Iacobescu...ce bine e fara ei!!! Georgescu la fel. O da in continuare inainte cu marele lor proiect privat 100% cand toti stim ca Ghita sifona bani publici si ii spala in baschet. De aceea a si inchis chioscul asa rapid. Cat mai dureaza pana DNA se uita un pic si la finantarea jegoasa a Asesoftului? I-am dispretuit enorm, dar acum nu mai simt nimic fata de ei.

      cu 7 ani în urmă (11.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca Zorca:

      Steaua
      Steaua este noul Asesoft!

      cu 7 ani în urmă (12.05.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    ....
    Personal stiu cum,cu multi multi ani în urmă un copil i-a cerut lui Burlacu autograf la Oradea după meci,acesta refuzând să-l ofere că la autocar numa că el nu dă dupa meci pe teren autografe si....vrăjeli.Dacã se retrage nu-i duce nimeni lipsa.Caracter un infect.Cum spunea cineva mai sus Toni Alexe sau Ghitã nu au avut acest comportament niciodata

    cu 7 ani în urmă (11.05.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    1
    Un mare sportiv ramane in memoria suporterilor prin tot ceea ce face pentru echipa lui devotament...daruire...titluri castigate...dar ca sa ramai mare trebuie sa ti castigi si respectul adversarilor...astuia i lipsesc cei sapte ani de acasa...eu unul ma bucur ca nu s a lasat si poate are sange sa vina la noi sa i fredonam melodia preferata...burlacu esti o...

    cu 7 ani în urmă (11.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Re
      O mizerie?

      cu 7 ani în urmă (11.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cld :

    Mare idol
    Daca si asta e un mare idol, atunci sa nu ne mai dam copiii la sport... De cand am auzit ca vine a Craiova, mi-a părut rau, am tot sperat ca nu e adevarat, dar super conducerea noastra l-a facut si căpitan si antrenor secund... Unul care înjură, scuipa intr-o sala plina cu suporteri, unii minori, se poate numi oricum, numai idol, nu! Sper sa nu mai vad astfel de categorii umane la Craiova! Cat jeg si mizerie

    cu 7 ani în urmă (17.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!