Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: „Ne dorim foarte mult să prindem locul de play-off”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.03.2017

SCM Universitatea Craiova dispută azi cel de-al doilea meci din lupta pentru locurile 7-10 din LNBM, un duel extrem de important pentru olteni în fața celor de la Dinamo București. Cătălin Burlacu, componentul formației din Bănie, a prefațat disputa cu trupa din București. 

„Fiecare meci pentru noi va fi o adevărată finală. Ne dorim foarte mult să prindem locul de play-off, dar de acum înainte nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Meciul cu Dinamo va fi foarte greu, trebuie să ne luăm revanșa pentru înfrângerea din sezonul regulat, când am condus la ei pe toată durata partidei, dar am pierdut pe final. Avem tot lotul valid și sper din tot sufletul ca publicul să vină din nou la sală în număr mare şi să le oferim o victorie frumoasă. Chiar dacă vom câștiga acest meci, nu trebuie să ne entuziasmăm, ci să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că vor urma alte jocuri foarte grele. Calcule vom putea face spre finalul acestor jocuri extrem de importante”, a declarat Burlacu, citat de site-ul sportuldoljean.ro. 

De asemenea, Vlad Șolopa, la rândul său în curtea celor de la Craiova, a spus și el câteva cuvinte despre această partidă. 

„Mai avem cinci partide şi trebuie să le câştigăm pe toate. Avem acest meci acasă şi trebuie să facem tot posibilul să ne impunem. Cred că suntem favoriţi şi suntem conştienţi că este ultima noastră şansă pentru a ne lupta pentru intrarea în play-off”, a concluzionat baschetbalistul. 

SCM Universitatea Craiova vs. Dinamo București se joacă azi de la ora 17:00 în Sala Polivalentă din Craiova. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!